04192024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 14:14

FIA Motorsport Games 2022 - Esports

Το FIA Motorsport Games είναι μια διοργάνωση που περιλαμβάνει αγώνες σε διαφορετικές κατηγορίες του μηχανοκίνητου αθλητισμού και συμμετέχουν οδηγοί από όλο τον κόσμο κάτω από τα χρώματα της εθνικής τους σημαίας.

Στο άθλημα των esports (simracing), φέτος η διοργάνωση έχει επιλέξει τον προσομοιωτή Assetto Corsa Competizione. Ήδη μέσα στο παιχνίδι στα Online Events τρέχει online διαγωνισμός τύπου time trial ο οποίος βρίσκεται στην τελική του φάση.

Οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει την ιστοσελίδα https://esports.fiamotorsportgames.com/ με όλες τις πληροφορίες για το esports. Στην ιστοσελίδα μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία του διαγωνισμού και τους όρους συμμετοχής.

Στο Leaderboard επιλέγοντας την χώρα μας μπορείτε να δείτε που βρίσκεστε στην λίστα. Για να εμφανιστείτε στη λίστα, θα πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα εγγραφής πατώντας το Register στην ιστοσελίδα. Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 Σεπτεμβρίου.

Η Ο.Μ.Α.Ε. θα ακολουθήσει αυτό τον online διαγωνισμό και από αυτούς τους διαγωνιζόμενους θα επιλεχθεί ο εκπρόσωπος στο άθλημα του esports (simracing).

Για παραπάνω πληροφορίες σχετικά με το FIA Motorsport Games, επικοινωνήστε μαζί μας στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.