Print this page
Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 17:56

H Team Greece στην τελετή έναρξης των FIA Motorsport Games

Στο FIA Motorsport Games έφτασε η Team Greece, όπου συμμετέχει σε 4 κατηγορίες των αγώνων τις Rally 2, Rally 4, Drift & Esports (simracing).

Η τελετή έναρξης της διοργάνωσης διεξήχθει στην Μασσαλία μπροστά από το μουσείο Πολιτισμών Ευρώπης και Μεσογείου όπου 463 αθλητές από 72 χώρες του κόσμου παρέλασαν μπροστά σε πλήθος θεατών που βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν.

Στις κατηγορίες Rally2 και Rally4 τα πληρώματα Νικόλαος Παυλίδης - Δημήτρης Αμαξόπουλος και Πασχάλης Χατζημάρκος - Μάριος Τσαούσογλου ολοκληρώνουν τις αναγνωρίσεις των ειδικών διαδρομών και τους απαραίτητους διοικητικούς και τεχνικούς ελέγχους την Πέμπτη και τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει ο αγώνας τους.

Αντίστοιχα στο Drift ο Γιώργος Λαγός ολοκληρώνει τον διοικητικό και τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου του και θα κάνει το απαραίτητο track walk στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα Drift που έχουν ετοιμάσει οι διοργανωτές του FIA Motorsport Games. Ακολουθούν free practice, μονά και διπλά περάσματα για τους συνολικά 30 οδηγούς.

Τέλος, για το Esports(simracing) με 57 συμμετοχές, ο Χάρης Μητρόπουλος ολοκλήρωσε τον διοικητικό έλεγχο και ξεκίνησαν τα free practice στους ειδικά διαμορφωμένους προσομοιωτές που παρέχει η διοργάνωση. Θα ακολουθήσουν qualifying, ημιτελικοί και τελικός αγώνας στο Assetto Corsa
Competizione στην πίστα του Paul Ricard.

Ο συναγωνισμός είναι υψηλός σε όλες τις κατηγορίες του FIA Motorsport Games. Η Team Greece είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για ένα καλό αποτέλεσμα.

Για αμεσότερη ενημέρωση για το FIA Motorsport Games ακολουθήστε μας στα social media:
Facebook: https://www.facebook.com/omaeofficial 
Instagram: https://www.instagram.com/omae_media/ 
Twitter: https://twitter.com/OMAE_Media 

Last modified on Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022 10:47