10252020Κυρ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 18:58

Θετική παρουσία για την Ελλάδα στο Rotax Max Challenge Grand Finals 2016

Ο Διεθνής Τελικός του σημαντικού Επάθλου Rotax Max Challenge πραγματοποιήθηκε στις 16-22 Οκτωβρίου στο Sarno της Ιταλίας, με τη συμμετοχή 4 Ελλήνων οδηγών οι οποίοι εκπροσώπησαν επάξια της χώρα μας σε μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου.

Photo: Alex Vernardis / The Racebox

 

Το Rotax Max Challenge Grand Finals 2016, διεξήχθη στην πίστα καρτ "Circuito internazionale di Napoli", στο Sarno της Ιταλίας και χαρακτηρίστηκε από εξαιρετική οργάνωση και αγώνες με υψηλό επίπεδο συναγωνισμού. Για ακόμη μια χρονιά, η ελληνική αποστολή έκανε αισθητή την παρουσία της, αφού οι Έλληνες οδηγοί ήταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε κορυφαίους οδηγούς. 

Στην κατηγορία Micro Max, την Ελλάδα εκπροσώπησε ο Κωνσταντίνος Νουσόπουλος, που με μηχανικό τον Σωτήρη Γαλάτση, τερμάτισε στην 18η θέση, μόλις στην πρώτη του εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Στην κατηγορία Senior Max, ο Χρήστος Σαγανάς με μηχανικό τον Στάθη Ξηνταβελόνη, τερμάτισε στην 14η θέση της τελικής κατάταξης, έχοντας πολύ καλή παρουσία συνολικά στους Rotax Max Challenge Grand Finals 2016, ενώ ο Άκης Βασιλέρης, με μηχανικό τον Γιώργο Πολυχρονίδη, ολοκλήρωσε στην 16η θέση.  Τέλος, στην κατηγορία DD2 Masters συμμετείχε ο Μανώλης Τζαμαριαδάκης, που με μηχανικό τον Κώστα Θεοφίλου, κυνήγησε με πείσμα μια θέση στον τελικό δυστυχώς όμως χωρίς να τα καταφέρει. 

Η Οργανωτική Επιτροπή του Rotax Max Challenge εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τους Έλληνες οδηγούς και όλους όσοι συμμετείχαν και στήριξαν την ελληνική αποστολή και το Rotax Max Challenge Grand Finals 2016 στο Sarno της Ιταλίας. 

 

Last modified on Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016 13:27