Print this page
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 19:00

Εις μνήμην: Λευτέρης Αστέρης


Ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου, εκ μέρους των Ελλήνων οδηγών, εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια του για το χαμό του Λευτέρη Αστέρη. Ο Λευτέρης Αστέρης έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 63 ετών, από καρδιακή ανεπάρκεια και αφήνει πίσω του σύζυγο και έναν γιο.

Ο Λευτέρης Αστέρης ήταν ενεργός αγωνιζόμενος μέχρι και πριν από μερικούς μήνες και επί σειρά ετών δραστήριο μέλος και πάντα κοντά στην οικογένεια του Σ.Ο.Α.Α. Ξεκίνησε την εμπλοκή του στους αγώνες το 1981 και μέσα σε αυτά τα σχεδόν 40 χρόνια πέρασε από όλα τα είδη των αγώνων, έχοντας συμμετοχές στο Ενιαίο, σε αγώνες ταχύτητας, αγώνες Ράλλυ ως οδηγός και συνοδηγός, αλλά και Aναβάσεις στις οποίες διακρινόταν μέχρι πριν από λίγο καιρό, με το γνωστό και αγαπητό σε όλους, μπλε Zastava Yugo.

Η παρουσία του, η καλή του διάθεση απέναντι σε όλα μέσα στον αγώνα, η προθυμία του και η ανιδιοτελής προσφορά του σε οτιδήποτε ήταν προς το καλό των ελληνικών αγώνων, θα λείψει σε όλους.

Φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον Λευτέρη Αστέρη την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στις 15:00 από το νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης.