Print this page
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 14:25

ΑΛΑΛ: 1056 γκολ... 1056 χαμόγελα για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία διοργανώθηκε στις 5 και 6 Ιουνίου 2019, στο Δ.Α.Κ. Λαμίας, το 2ο Παμφθιωτικό Παιδικό Ποδοσφαιρικό Τουρνουά «1056 γκολ... 1056 χαμόγελα», με πολλές παράλληλες δράσεις.

Το τουρνουά έγινε με τη συμμετοχή ποδοσφαιρικών ομάδων Μαθητών Δημοτικών Σχολείων και Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών από όλη την Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας, με στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» στη Φθιώτιδα και σε όλη την Ελλάδα.



Η Α.Λ.Α.Λαμίας ως χορηγός της σπουδαίας αυτής κοινωνικής δράσης, καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά ενημέρωνε τους μικρούς πρωταγωνιστές καθώς και το πλήθος κόσμου που βρέθηκε για να στηρίξει το «Χαμόγελο του Παιδιού», για θέματα οδικής ασφάλειας με τον Κωσταντίνο Χασιώτη να δίνει τις πολύτιμές συμβουλές στους παρευρισκόμενους, και με την μεγάλη μορφή των Ελληνικών Αγώνων τον πολυπρωταθλητή Γεώργιο Πολυζώη για θέματα που αφορούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.



Στο χώρο της Α.Λ.Α.Λαμίας υπήρχαν αγωνιστικά αυτοκίνητα αθλητών του σωματείου, τα οποία έκλεψαν τις εντυπώσεις με τον κόσμο να μπορεί να τα περιεργαστεί και να τα θαυμάσει, καθώς για πολλούς φίλους ήταν η πρώτη επαφή με τέτοιου είδους αγωνιστικές κατασκευές.

Η χαρά όλων αποτυπώθηκε στα χαμόγελα όσων βρέθηκαν κοντά σε αυτήν την σημαντική κοινωνική δράση και κυρίως των μικρών παιδιών που αποτελούν το αύριο του τόπου μας , αποτυπώνοντας το σπουδαίο κομμάτι που πρεσβεύει ο Μηχανοκίνητος Αθλητισμός και πόσο σπουδαία είναι η σημασία του, στον κοινωνικό περίγυρο με τέτοιου είδους δράσεις.

Η Α.Λ.Α.Λαμίας θα είναι κοντά σε ανάλογες δράσεις που βοηθούν την τοπική κοινωνία, ευαισθητοποιούν τους πολίτες και συμβάλλουν σε ασφαλέστερη διαβίωση. Δίνουμε ραντεβού στις επόμενες κοινωνικές διοργανώσεις και ευχαριστούμε όσους βοήθησαν να γίνει με επιτυχία η συγκεκριμένη εκδήλωση!