10182017Τετ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 07:56

1ο Dirt Games: Συμμετοχές

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το 1ο Dirt Games, Αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή 59 οδηγών.

Ο αγώνας διοργανώνεται από το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.) σε συνεργασία με την Περιηγητική Λέσχη Ευρίπου 4x4  και την Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Χαλκίδας (Α.Μ.ΛΕ.Χ.), ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), ο οποίος στηρίζει με κάθε τρόπο και για άλλη μια φορά διοργάνωση του ΑΣΜΑ. 

Οι 59 συμμετέχοντες θα πρέπει να καλύψουν 6900 μέτρα σε μια διαδρομή 2300 μέτρων που έχει δημιουργηθεί περιφερειακά της Πίστας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Δήμου Χαλκίδος , στη θέση ΠΕΙ Δοκού. Όσον αφορά στο πρόγραμμα, ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος των αυτοκινήτων θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου από τις 08.30 έως τις 10.00 στη διαδρομή. Στη συνέχεια και κατόπιν της υποχρεωτικής ενημέρωσης των αγωνιζομένων, θα ξεκινήσει η διαδικασία των χρονομετρημένων δοκιμαστικών (ώρα 10.30), από όπου θα προκύψουν τα ζευγάρια που θα προκριθούν στον τελικό. Σκοπός του κάθε αγωνιζομένου της ατομικής χρονομέτρησης είναι να καλύψει τη χρονομετρημένη διαδρομή (τρεις γύρους) στο μικρότερο χρόνο πραγματοποιώντας τρεις (3) χρονομετρημένους γύρους όπου θα μετρηθεί το άθροισμα των δύο καλύτερων γύρων. Ο νικητής προκύπτει από την πραγματοποίηση του καλύτερου συνολικού χρόνου που προκύπτει από τους 2 γύρους. Οι δύο καλύτεροι χρόνοι κάθε κατηγορίας θα συμμετέχουν σε τελικό ενός (1) γύρου. Στην περίπτωση που οι δύο καλύτεροι χρόνοι κάθε κατηγορίας αντιστοιχούν σε δύο οδηγούς με κοινό αυτοκίνητο τότε ο νικητής θα προκύπτει από το χρόνο του 1ου σκέλους. 

Το επίπεδο των συμμετεχόντων είναι πολύ υψηλό και αποτελεί πόλο έλξης για όσους επιλέξουν να βρεθούν στην περιοχή την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, καθώς στη λίστα συμμετοχών βρίσκονται πολύ σημαντικά ονόματα των ελληνικών αγώνων όπως οι Λεωνίδας Κύρκος, "Στρατισίνο", Λάμπρος Κύρκος, Λάμπρος Αθανασούλας κ.α., ενώ πολύ θέαμα θα προσφέρουν τόσο οι 14 χωμάτινες φόρμουλες όσο και τα 7 Buggies. Στα αξιοσημείωτα, συγκαταλέγεται τόσο η συμμετοχή του Λάμπρου Αθανασούλα με χωμάτινη φόρμουλα και Buggy, όσο και οι συμμετοχές δύο Κύπριων οδηγών, των Νίκου Θωμά και Γιώργου Γεωργίου, καθώς και πολλών ακόμη αξιόλογων Ελλήνων οδηγών που έχουν γνωρίσει μέσα από τους ελληνικούς αγώνες.

Η είσοδος για τους θεατές είναι ελεύθερη!

 

Συμμετοχές

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2016 15:23