04292024Δευ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 10:06

Δελτίο Τύπου Νο2 -10o Ράλλυ Σπριντ Αιγίου - Αποτελέσματα

alma 0001 KOUKEAS

Το 10ο Rally Sprint Αιγίου πέρασε στην ιστορία, σαν ένας αγώνας που τα είχε όλα! Είχε τις δυνατές αγωνιστικές μάχες των πληρωμάτων οι οποίοι από το πρώτο κατέβασμα της ΕΔ Φτέρης 1 έδειξαν ότι είχαν έρθει για να σημειώσουν υψηλές επιδόσεις. Είχε την έκδηλη αγάπη του κόσμου που κατέκλεισε την πλατεία στην πανηγυρική εκκίνηση το βράδυ της Παρασκευής. Είχε και δυστυχώς το απρόοπτο ατύχημα που απέδειξε για ακόμα μία φορά τα υψηλά στάνταρτς ασφαλείας που έχουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, τα οποία ακόμα και σε ατυχήματα με υψηλές ταχύτητες μπορούν να προστατέψουν αποτελεσματικά οδηγό και συνοδηγό.

alma 0006 GERODIMOS

Ο αγώνας το Σάββατο είχε επαναλαμβανόμενη δύο φορές την ΕΔ Φτέρη των 17,51χλμ. Στο τερματισμό του κατάφεραν να περάσουν 32 από τα 40 αυτοκίνητα που πέρασαν τον Τεχνικό έλεγχο της Παρασκευής. Η τελετή της απονομής ολοκληρώθηκε στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων μπροστά στον εμβληματικό πύργο του Αιγίου.

alma 0003 NOMIKOS

Μεγάλοι νικητές της Γενικής Κατάταξης του 10ου Rally Sprint Αιγίου αναδείχθηκαν οι Στάθης Κουκέας και Νίκος Πετρόπουλος με το πολύ γρήγορο Ford Fiesta R5. Το πλήρωμα σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο και στα 2 περάσματα από τη διαδρομή Φτέρη. Στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης, ακολούθησαν οι Γιώργος Γεροδήμος και Σωτήρης Γρηγορίου με το μπλε Opel Astra OPC, ενώ στην τρίτη θέση του βάθρου ανέβηκαν με το εντυπωσιακό Skoda Fabia S2000 οι Ανδρέας Νομικός με συνοδηγό τον Γιάννη Ραβανή.

alma 0018 KARATHANASIS

Στην Κατάταξη της F2 την νίκη πήρε το πλήρωμα των Νίκου και Βασίλη Καραθανάση με Honda Civic Type R που κατάφερε στο δεύτερο πέρασμα του να μαζέψει την διαφορά των δεύτερων F2 Δημήτρη Καπράλου και Κώστα Καραθανάση με Opel Astra. Στην 3η θέση ακολούθησε ένα αιγιώτικο πλήρωμα των Παναγιώτη Κονδύλη και Αδάμ Τσολάκη με Peugeot 106 s16.

alma 0011 KAPRALOS

Για τα Ιστορικά ταχύτεροι ήταν οι Μάριος Σταφυλοπάτης και Γιώργος Χατζηρήγας με το υπέροχο BMW E30. Ακολούθησαν οι Γιάννης Κάτσικας και Νίκος Μπαμπαλής με Ford Escort MK2 και τρίτοι τερμάτισαν οι Δημήτρης Αμαξόπουλος και Χαρά Μωραϊτη με Toyota Corolla KE30.

alma 0019 KONDILIS

Οι νικητές των επιμέρους κατηγοριών ήταν οι εξής:

Στην κατηγορία C6 στην πρώτη θέση τερμάτισαν οι Παντιέρας Σταμάτης με την Κουρτίδου Βασιλική με ένα Toyota Yaris. Στην δεύτερη θέση με Peugeot 106 S16 τερμάτισαν οι Τύρος Νικόλαος και Πολυχρονόπουλος Γιώργος ενώ στην τρίτη θέση το πλήρωμα της ΑΛΜΑ Αιγίου Κουνιάκης Κων/νος και Βαρδάκης Κων/νος με 106 και αυτοί.

alma 0020 PADIERAS

Στην κατηγορία C5 στην πρώτη θέση τερμάτισαν οι Καραθανάσης Νικόλαος και Βασίλης με ένα Honda Civic EP3. Στην δεύτερη θέση με Peugeot 106 S16 τερμάτισαν οι Κονδύλης Παν/της και Τσολάκης Αδάμ ενώ στην τρίτη θέση το πλήρωμα Κομνός Νικόλαος-Αδάμ και Κόντος Νικόλαος με Citroen Saxo VTS.

alma 0033 STAFILOPATIS

Στην κατηγορία C3 στην πρώτη θέση τερμάτισαν οι Καπράλος Δημήτρης και Καραθανάσης Κων/νος με Opel Astra G. Στην δεύτερη θέση με Volkswagen Golf τερμάτισαν Κατσαρέλιας Εμμανουήλ και Ξάνθος Νικόλαος ενώ στην τρίτη θέση το πλήρωμα ΑΛΜΑ Τζικόπουλος Παντελής και Πανταζόπουλος Παναγιώτης με Renault Clio 3.

alma 0038 KATSIKAS

Η ΑΛΜΑ Αιγίου εκφράζει την συμπαράστασή της και τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση στο άτυχο πλήρωμα του οδηγού Δημήτρη Τρακάκη και του συνοδηγού του Αλέξανδρου Ματαλιωτάκη, το οποίο μετά από έξοδο από το δρόμο χρειάστηκε την άμεση επέμβαση των ιατρών του αγώνα. Το πλήρωμα διακομίσθηκε με τα ασθενοφόρα της οργάνωσης στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου για επιπλέον ιατρική αντιμετώπιση.

alma 0034 AMAXOPOULOS

Καλή και Γρήγορη Ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγώνες!

Ραντεβού του χρόνου στο 11ο Rally Sprint Αιγίου!!

Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στην διοργάνωση του αγώνα και τους αθλητές που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους!

 

Τελικά Αποτελέσματα 10ου Ράλλυ Σπριντ Αιγίου

Τελικά Αποτελέσματα 10ου Ράλλυ Σπριντ Αιγίου - Ιστορικά
Τελικά Αποτελέσματα 10ου Ράλλυ Σπριντ Αιγίου - F2

Last modified on Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 10:15