04292024Δευ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 13:36

8ο Rally Regularity Σικυωνίων – ΙΚΤΕΟ Κιάτου 2024: Xατζηκωσταντίνου – Δημακαρέας οι μεγάλοι Νικητές Featured

01 1

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 8ο Rally Regularity Σικυωνίων – ΙΚΤΕΟ Κιάτου. Ο αγώνας επέστρεψε στην φυσική του έδρα και ο νέος σχεδιασμός ήταν μία εξαιρετική διαδρομή. 240 χλμ με 10 Δοκιμασίες ακριβείας και 100 μετρήσεις. Ιδιαίτερα χορταστικό οδηγικά μενού με συντελεστή 1,5 στη βαθμολογία για το Π.Π.Regularity 2024. Κυριακή πρωί και είμαστε όλοι εκεί, στο Λιμάνι του Κιάτου. Από τα 50 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή, ξεκίνησαν τα 48, με το Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο να καλωσορίζει τους συμμετέχοντες και να δίνει εκκίνηση στα πρώτα πληρώματα.

KOFINAS

Το στρατηγείο του αγώνα μεταφέρεται στο Κεφαλάρι και τα πληρώματα μπαίνουν στην μάχη των ΕΔΑ με πρώτη τον Βάλτο (13μετρήσεις), για να ακολουθήσουν Λέχωβα (10 μετρήσεις), Καστράκι (11 μετρήσεις). Μεγάλή μάχη στη Γενική Κατάταξη με τους Γεωργουσόπουλο, Χατζηκωσταντίνου, Παλαβίδη και Κοφινά να είναι στην κορυφή με ελάχιστες μεταξύ τους διαφορές. Η συνέχεια με τα Αηδόνια (13 μέτρησεις), το Ψάρι (9 μέτρησεις) και το Μάτι (8 μέτρησεις), στην όμορφη και γεμάτη κόσμο Λίμνη Δόξα, όπου υπάρχει μία στάση για ξεκούραση και ένα Coffee Break, 1ος φτάνει ο Κοφινάς (VW Golf), στη δεύτερη θέση ο Παλαβίδης (Renault 5) και στην τρίτη ο Χατζηκωσταντίνου (VW Golf).

MARGETIS

Mένουν 4 ΕΔΑ το Στενό (10 μέτρησεις), η Καρυά (8 μέτρησεις), τα Στύλια (10 μετρήσεις) και η Βελίνα (6 μετρήσεις) οι Χατζηκωσταντίνου Χρήστο–Δημακαρέα Μανώλη (VW Golf, J1) κάνουν στην αντεπίθεση τους και τερματίζουν στην 1η θέση της Γενικής Κατάταξης και την κατηγορίας τους, πραγματοποιώντας τον στόχο που έβαλαν στον περσινό μας αγώνα . Στην 2η θέση της Γενικής οι Κοφινάς Κυριάκος – Κοφινάς Νικόλαος (VW Golf , J2) και στην τρίτη θέση οι Μαργέτης Τριαντάφυλλος – Μαργέτη Μαίρη ( BMW 518i, J2) κερδίζοντας την θέση στην τελευταία ΕΔΑ.

GEORGOU

Στις υπόλοιπές κατηγορίες , την F&G κέρδισαν οι πρωταθλητές 2023 Κυριάκος Φαρμάκης – Αθανασοπουλου Μαρία ( Volvo 122s), στην Η νικητές ήταν οι Γεωργουσόπουλος Αρης – Κοντοπός Νίκος (Τoyota Celica St) , 2οι οι Παναγόπουλος Αθανασιος – Παναγόπουλος Μιχάλης (ΜΙΝΙ) και 3οι οι Ασημάκης Σωτηρόπουλος - Θυμιος Σουφρίλας (BMW 1602) .

Στην Ι νικητές ήταν οι Κατσαούνης Γιάννης- Μανσόλας Μαθίας (VW Golf), στη δεύτερη θέση οι Βούλγαροι Andonov Georgi – Andonova Yordanka ( Volvo 244) και τρίτοι οι Μερτίνος Αρης- Κυπραίος Γεράσιμος (Ford Fiesta)

KATSAOYNIS

Στην J1 το 3ο σκαλί του Βάθρου ανέβηκαν οι Παλαβίδης Μάνος- Παλαβίδη Μαρία (Renault 5). Για την J2 στην 2η θέση οι Παπακωσταντίνου Αρης- Καϊόγλου Γιώργος (Renault 19) και 3οι οι Κυπραίος Δημήτρης – Ρούμελης Δημήτρης (Ford Escort XR3). Tη J3 κέρδισαν οι Καϊόγλου Γιώργος – Καγίας Μιλτος ( VW Golf) . 2οι οι Ανδριανόπουλος Γρηγόρης – Ζωης Τάτσης ( Suzuki Swift) και 3οι οι Βαξεβανάκης Γιώργος- Πραπάς Γιάννης (Toyota Celica ST).

KAIOGLOY

Οι Μουρίκης Αλεξανδρος – Λιάκος Δημήτρης (Fiat Cinquecento) κέρδισαν την ΥΤ, με δεύτερους τους Κανελλόπουλο Γιώργο- Κανελλοπούλου Λούσυ ( Toyota Celica TS) και στην 3η θέση τους Σιεττο-Μιχάλη – Μπουρναβαλάκη Αντωνία (Peugeot 106 Rallye).

To Kύπελλο για το παλιότερο όχημα του αγώνα πήγε στην Αmazon του Κυριάκου Φαρμάκη και για το μικρότερο σε κυβισμό στο 2CV του Ηλία Κουρή. Η απονομή του αγώνα έγινε στην φιλόξενη Ταβέρνα ο Μάγκας, με την παραδοσιακή Γουρνοπουλα να έχει την τιμητική της.

Απο την πλευρά μας, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, στα στελέχη και τους κριτές της Οργάνωσης, τον Σπύρο Κατσιμαλή που είχε την ευθύνη της σχεδίασης, χρονομέτρησης και των αποτελεσμάτων, στον Δήμο Σικυωνίων και το ΙΚΤΕΟ Κιατου, στο Περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ και τα τοπικά ΜΜΕ που φρόντισαν για την επικοινωνία του αγώνα.

MOURIKIS

Σας περιμένουμε όλους στο επόμενο ραντεβού μας, το 9ο Regularity Rally 2025.

Μην ξεχνάτε το φετινό στοίχημα, των σωματείων (ΑΡΤΕΜΙΣ, ΑΛΑΚ και ΑΛΜΑ Αιγίου) για ένα αναβαθμισμένο πρωτάθλημα της ΟΜΑΕ έχει θέσει τον πήχη ψηλά με πολλαπλές μετρήσεις, ακρίβεια μετρήσεων στο μέτρο, άμεσα αποτελέσματα, χορταστικές Δοκιμασίες και συμπυκνωμένους αγώνες υψηλού συναγωνισμού αλλά πάντα στη φιλοσοφία του regularity με σεβασμό στα Ιστορικά αυτοκίνητα, ικανοποιώντας τις σύγχρονες απαιτήσεις.

Αποτελέσματα

Τελική Κατάταξη
Τελική Κατάταξη - Κατηγορίες
Γενική Κατάταξη - ΠΠΡ
Γενική Κατάταξη - ΠΠΡ - Κατηγορίες
RS 1
RS 2
RS 3
RS 4
RS 5
RS 6
RS 7
RS 8
RS 9
RS 10

Φωτογραφίες: actionstudio.gr/Λυκούργος Ντουζέπης

Last modified on Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 22:04