04272024Σαβ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 16:07

FIA eSports - iRacing promo codes Featured

feature site

Η FIA με σκοπό να εμπνεύσει τις μελλοντικές γενιές και να διπλασιάσει την παγκόσμια συμμετοχή στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, σε συνεργασία με το iRacing επιβεβαίωσε την παροχή promo κωδικών στις ομοσπονδίες έτσι ώστε τα μέλη τους να οδηγήσουν μεταξύ άλλων και το αυτοκίνητο FIA Formula 4 στην πλατφόρμα του. Η FIA Formula 4 θεωρείται ευρέως ως το πρώτο βήμα στους αγώνες μονοθέσιων για τους οδηγούς που ανεβαίνουν από το καρτ στους αγώνες αυτοκινήτου. Η δημοτικότητά της έχει αυξηθεί σε όλο τον κόσμο από την ημερομηνία ίδρυσής της το 2014, με σειρές πρωταθλημάτων που έχουν πλέον καθιερωθεί σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η ιστορία επιτυχίας αποτέλεσε τον καταλύτη για την πρόσφατη εισαγωγή της FIA Formula 4 στο iRacing - τον κορυφαίο προσομοιωτή μηχανοκίνητου αθλητισμού και eSports παγκοσμίως, με περισσότερους από 250.000 ενεργούς χρήστες. Το iRacing προσέφερε στη FIA 12μηνους promo κωδικούς - συνολικής αξίας άνω των 60 εκατομμυρίων δολαρίων με σκοπό να μεταβιβαστούν στις ομοσπονδίες και στη συνέχεια θα διανεμηθούν στους ενδιαφερόμενους όπως αυτοί κρίνουν σκόπιμο.

Τα esports καταργούν τα παραδοσιακά εμπόδια εισόδου στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, προσφέροντας μια χαμηλού κόστους και εύκολα προσβάσιμη διαδρομή. Με πολλές από τις πίστες που επισκέπτεται η FIA Formula 4 να είναι άμεσα διαθέσιμες στο iRacing και ένα εικονικό αυτοκίνητο που επωφελείται από το ίδιο επίπεδο ανάλυσης, δεδομένων και λεπτομερειών με το πραγματικό του αδερφάκι και έναν μεγάλο αριθμό εθνικών ASN που διεξάγουν ήδη εκδηλώσεις στην πλατφόρμα, η πρωτοποριακή συνεργασία της FIA με τον οργανισμό αποτελεί μια χρυσή ευκαιρία για τα μελλοντικά αστέρια του simracing να ξεκινήσουν το άθλημα στην ανερχόμενη σκηνή των αγώνων προσομοίωσης.


Για να εξαργυρώσετε τον κωδικό μέλους iRacing, μεταβείτε στη διεύθυνση https://www.iracing.com/membership και εισάγετε τον κωδικό που θα λάβετε από την ΟΜΑΕ. Ο κωδικός ισχύει για μόνο για νέους λογαριασμούς. Για να σας αποσταλεί κωδικός, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Last modified on Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 16:12