03192024Τρι
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 12:59

Συμμετοχές αθλητών του Ο.Μ.Α.Θ.

Περιπετειώδες χαρακτηρίζεται το Σαββατοκύριακο για τους αθλητές  του Ομίλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας αφού ούτε λίγο ούτε πολύ και οι δύο αθλητές του σωματείου έκαναν ενδιαφέροντες  αγώνες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Ξεκινάμε από το Χρυσό rally Δ.Ε.Θ. όπου ο Άλκης Ρέντης κάθισε στο δεξί κάθισμα του Nissan Micra 160SR έχοντας για οδηγό τον ΑΡΜΑΚΙ.ΤΟ πλήρωμα αντιμετώπισε προβλήματα με το καλημέρα με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να εκκινήσει με Rally 2 την Κυριακή με τον οδηγό στην πρώτη του εμφάνιση στην άσφαλτο να βρίσκει χιλιόμετρο με το χιλιόμετρο τα πατήματά του με αποτέλεσμα να καταφέρνει να γράψει εξαιρετικούς χρόνους στις τελευταίες ειδικές του αγώνα. Ο Βαγγέλης Γκουλιάκος με Citroen Saxo έπεσε στα θηρία σε μία ανταγωνιστική κατηγορία στο HTCC πετυχαίνοντας μια έκτη θέση ανάμεσα σε 16 συμμετέχοντες που χαρακτηρίζεται εκπληκτική δεδομένης της αποχής του οδηγού αλλά και του πολύ δυνατού ανταγωνισμού.
Πλέον το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην Ανάβαση Πορταριάς αφού ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συμμετέχει με 14 αθλητές έχοντας παρουσία σε όλες τις κατηγορίες του αγώνα.
Ξεκινάμε με τη Ν2 όπου συμμετέχουν ούτε λίγο ούτε πολύ 5 αθλητές του σωματείου. Με Peugeot 106 βρίσκουμε τον  Άγγελο Χατζηαγγελάκη που έπειτα από την δεύτερη θέση στη Νιγρίτα επιθυμεί να συνεχίσει στο ίδιο ανταγωνιστικό τέμπο, τον Απόστολο Βασδέκη στην δεύτερη μόλις συμμετοχή του σε αγώνα αυτοκινήτων και τον Παναγιώτη Αναστασίου που έρχεται με φόρα από τη νίκη του στη Νιγρίτα θέλοντας να συνεχίσει με εξίσου δυναμικές εμφανίσεις. Με Citroen Saxo θα συμμετάσχει ο Νίκος Λεγαντής που θα διαγωνιστεί για πρώτη φορά στη Ν2 ενώ ο Κώστας Πατατούκος με Suzuki Ignis συνεχίζει το ταξίδι του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό μαζεύοντας πολύτιμες εμπειρίες.
Συνεχίζουμε με την κλάση Α5 όπου ο περσινός νικητής Άγγελος Μπατσίλας με Suzuki Swift τίθεται αυτόματα φαβορί για τη νίκη ενώ αναμένεται να αντιμετωπίσει έντονο ανταγωνισμό από τον Στάθη Δαμασιώτη με Toyota Yaris που επιστρέφει στις αναβάσεις εμφανώς ανανεωμένος.
Στην Α6 ο Βασίλης Ανάγνου με Citroen Saxo κάνει ντεμπούτο στους αγώνες αυτοκινήτου επιλέγοντας τον δύσκολο δρόμο μιας πολύ ανταγωνιστικής κλάσης ενώ με ίδιο αυτοκίνητο ο Βίκτωρ Σαρρής θα συμμετάσχει στην Α7 με τον οδηγό να διεκδικεί με αξιώσεις το βάθρο σε μία κλάση με πολύ δυνατά αυτοκίνητα.
Στην Ε10 θα αγωνιστεί και φέτος ο Γιώργος Σανίδας με Peugeot 306 με τον οδηγό να δείχνει πως λύνεται αγώνα με τον αγώνα επιδιώκοντας το κάτι παραπάνω
Στην Formula Saloon οι Μιχάλης Παρασκευάς με Suzuki Swift και Δημήτρης Μπερτζέμης με BMW M3 E36 θα παλέψουν για την πρωτιά στα ατμοσφαιρικά με τον Μιχάλη να συμμετέχει για πρώτη φορά στην συγκεκριμένη κατηγορία και τον Δημήτρη να θέλει να επαναλάβει την περσινή του επίδοση που τον ανέβασε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Στην ίδια κατηγορία αλλά στα δικίνητα υπερτροφοδοτούμενα ο Γρηγόρης Κορίνθιος με Seat Leon Cupra R συνεχίζει την εκμάθηση του αυτοκινήτου στον μόλις δεύτερο αγώνα του έχοντας σαφώς εντονότερο ανταγωνισμό.
Τέλος ο Γιάννης Καμζιόλης αναμένεται να προσφέρει θέαμα και να γεμίσει καπνό τους θεατές ανεβάζοντας το BMW M3 E30 σε απίθανες γωνίες κάνοντας παράλληλα προπόνηση για τον μεγάλο τελικό στις Σέρρες.
Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές του και εύχεται στους συμμετέχοντες στην ανάβαση Πορταριάς καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.