03282024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 16:26

Trail Ride Καλαβρύτων

Το Trail Ride στο χώρο του 4Χ4 έρχονται ξανά στο προσκήνιο μετά από καιρό, με τον αγώνα που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 23 Απριλίου.

Τη διοργάνωση του αγώνα, που περιλαμβάνει τον 1ο Αγώνα Trail Ride 4X4και τον 3ο Φιλικό Trail Ride για φέτος όσον αφορά μοτοσυκλέτες, Quad, SUV και αυτοκίνητα έχει αναλάβει η Off Road Team.

Με νέους κανονισμούς, νέο πλάνο (Regularity) και νέες ιδέες, διοργανωτές και συμμετέχοντες  ετοιμάζονται για μια αγωνιστική απόδραση στα Καλάβρυτα, που μας έχουν χαρίσει μοναδικές στιγμές και πανέμορφα σκηνικά, όντας η χαρά τους θεάματος και των φωτογράφων, αλλά παράλληλα και η χαρά του αγωνιζόμενου που θέλει να απολαύσει μια όμορφη χωμάτινη βόλτα στο καταπληκτικό αυτό μέρος. Τα «καραφλά», τα «κρυφά της Κούτελης», οι ανηφόρες της Κερπινής και η καταπράσινη μαγεία του Βουραϊκού σε συνδυασμό με τα γύρω παραδοσιακά χωριά, τη Ζαχλωρού, τον «Οδοντωτό» και τις χιονισμένες πλαγιές του χιονοδρομικού κέντρου, συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό, και μια φανταστική διαδρομή off road διασκέδασης!

Το Trail Ride περιλαμβάνει και αγώνα Regularity, όπου στόχος δεν είναι η απόλυτη ταχύτητα και ο μικρότερος χρόνος, αλλά η ακρίβεια με την οποία θα ακολουθήσουν οι αγωνιζόμενοι την διαδρομή του αγώνα, με βάση την δοθείσα μέση ωριαία ταχύτητα. Το γεγονός της Κυριακής 23 Απριλίου λοιπόν είναι ένα παιχνίδι που δεν έχουν τόση σημασία το όχημα ή οι οδηγικές ικανότητες του πληρώματος όσον αφορά την ταχύτητα, αλλά η προσοχή, οι σωστοί υπολογισμοί, και η ακρίβεια στην τήρηση σταθερής ταχύτητας σε όλη την διάρκεια της μικρής αυτής περιπέτειας! Ένα παιχνίδι που μπορεί να συμμετέχει ο καθένας με την παρέα του, που διαθέτει ένα καλό GPS κι ένα ακριβές οδόμετρο, με το καθημερινό του αυτοκίνητο 4Χ4, χωρίς καν βελτιώσεις ή μετατροπές, ακόμη και με τα εργοστασιακά του ελαστικά! 

Το κόστος συμμετοχής για την Φιλική βόλτα είναι 20€ για τις μοτοσυκλέτες και 30€ για τα αυτοκίνητα – buggies, για όσους δηλώσουν έγκαιρα, ενώ για τον Αγώνα Trail Ride 4X4 Regularity το κόστος ανέρχεται σε 100€. Να σημειωθεί ότι για τον αγώνα των αυτοκινήτων 4Χ4 ΔΕΝ απαιτείται αγωνιστική άδεια (license) καθώς θα εκδοθεί ημερήσια license για οδηγό και συνοδηγό, των οποίων το κόστος συμπεριλαμβάνεται στο παράβολο συμμετοχής. 

Η κατηγοριοποίηση των αυτοκινήτων στον Αγώνα Trail Ride 4Χ4 θα είναι ανάλογα με την ηλικία των αυτοκινήτων, και συγκεκριμένα με το έτος κατασκευής:

I: 1977-1981

J1/J2: 1982-1990

J3/J4: 1991-2000

J5/J6: 2001-2010

J7: 2011-2017.

Το Trail Ride στηρίζουν η BF Goodrich, τα SWM και AJP, η My-Track, το Chalidias Electrics, το GRC Power Factory, η Michelin τα Aurora Rally Equipment, το Bafetis Workshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις εκδηλώσεις του Σωματείου.

 

Δήλωση Συμμετοχής

Αφίσα

Αφίσα (Regularity)

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 16:32