06012023Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 10:21

Ενημέρωση για τις Νέες Ημερομηνίες Διεξαγωγής του 10ου RALLY GREECE OFFROAD & του 3ου RAID GREECE OFFROAD

Η προκήρυξη βουλευτικών εκλογών για 21 Μαΐου υποχρέωσε τους Οργανωτές του 10ου RALLY GREECE OFFROAD για αλλαγή ημερομηνίας της εκδήλωσης.

Η ΟΜΑΕ ενέκρινε νέες ημερομηνίες διεξαγωγής του αγώνα η οποία είναι:

14-18 Ιουνίου 2023 για τον ΕΘΝΙΚΟ αγώνα και

15-18 Ιουνίου 2023 για το Raid Regularity.

Οι Οργανωτές έχουν αιτηθεί στην FIA τη διεξαγωγή του αγώνα του Cross Country Bajas European Cup για την ημερομηνία 15-17 Ιουνίου 2023 και αναμένουν την απόφαση του WMSC.

gor2023

Οι νέες σημαντικές ημερομηνίες του αγώνα είναι:

Α) ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ και RAID-Regularity

  • 15/4 Δημοσίευση Συμπληρωματικού Κανονισμού
  • 12/5 Τέλος περιόδου Μειωμένου Παράβολου
  • 9/6 Κλείσιμο Συμμετοχών

B) ΑΓΩΝΑΣ FIA*

*αναμένεται έγκριση από τη FIA

  • 15/4 Δημοσίευση Συμπληρωματικού Κανονισμού
  • 12/5 Τέλος περιόδου Μειωμένου Παράβολου
  • 31/5 Κλείσιμο Συμμετοχών

Όσοι επιθυμούν να κάνουν νέες κρατήσεις για τις νέες ημερομηνίες του αγώνα θα πρέπει να τις πραγματοποιήσουν άμεσα καθώς τον Ιούνιο υπάρχει περιορισμένη διαθεσιμότητα.

Οι Ομάδες που έχουν κλείσει ξενοδοχεία για 17-21 Μάϊου, πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί τους ώστε να αλλάξουν τις ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο 10ο Rally Greece Offroad πρέπει άμεσα να κλείσουν αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια καθώς η περίοδος του αγώνα είναι υψηλής τουριστικής κίνησης.

https://www.rallygreeceoffroad.gr/arriving

Περιορισμένη διαθεσιμότητα ισχύει και για τη κράτηση δωματίων στη περιοχή του αγώνα.

https://www.rallygreeceoffroad.gr/accommodation

Οι Ομάδες που έχουν πληρώσει το παράβολο συμμετοχής πριν τις 29.3 για την ημερομηνία του Μάϊου, και δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στις νέα ημερομηνία του Ιουνίου, δικαιούνται 100% επιστροφή χρημάτων.

Παρακαλούνται να στείλουν email στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Τις επόμενες ημέρες θα δημοσιοποιηθούν οι νέες εκδόσεις Κανονισμών και Εντύπων με βάση τις νέες ημερομηνίες των αγώνων και θα είναι διαθέσιμες στο: https://www.rallygreeceoffroad.gr/downloads

Η Γραμματεία του Αγώνα είναι διαθέσιμη να βοηθήσει με κάθε δυνατό τρόπο. Μπορείτε να επικοινωνείτε με email στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι Οργανωτές απολογούνται για την απρόσμενη κατάσταση και προσδοκούν να σας καλωσορίσουν τον Ιούνιο στο Άργος Ορεστικό για το 10ο επετειακό Rally Greece Offroad & 3ο Raid Greece Offroad.