06162024Κυρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 12:20

HTTC: Ο τελικός -διπλός- αγώνας με 29 συμμετέχοντες


Στην αυλαία του φετινού Επάθλου Ατομικής Χρονομέτρησης HTTC, με τον διπλό αγώνα (3ο και 4ο γύρο της χρονιάς) στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, θα δώσουν το παρόν 29 οδηγοί μοιρασμένοι στις κατηγορίες Stock, Sport και Extreme.

Η βασική κατηγορία Stock, με ελάχιστες επεμβάσεις στα αυτοκίνητα -κυρίως στην ανάρτηση και στον εξοπλισμό ασφαλείας- και ελαστικά δρόμου (όχι semi-slicks), μετρά 8 συμμετοχές, ενώ με παρεμφερή αυτοκίνητα αλλά με ελαστικά TOYO Proxes R888, R888R ή NANKANG AR-1 η κατηγορία Sport είναι η πιο πολυπληθής. Την απαρτίζουν 16 αγωνιζόμενοι, εκ των οποίων 4 είναι δημοσιογράφοι του Ειδικού Τύπου αυτοκινήτου, που θα καθίσουν στο μπάκετ του Skoda Fabia του Ενιαίου Πρωταθλήματος.

Στην κατηγορία Extreme, με ορισμένες εντυπωσιακές κατασκευές, ελεύθερους τεχνικούς κανονισμούς και αγωνιστικά ελαστικά, θα διαγωνιστούν πέντε οδηγοί. Τρεις εξ αυτών θα οδηγούν ατμοσφαιρικά αυτοκίνητα, ενώ δύο εμπίπτουν στην Κλάση Extreme Turbo.

Στους δύο πρώτους αγώνες της χρονιάς, επίσης στην πίστα των Μεγάρων, πολλές μάχες κρίθηκαν ακόμα και στα εκατοστά του δευτερολέπτου μεταξύ των αγωνιζόμενων, καθώς διεκδικούσαν όχι μόνο τις «δάφνες» της νίκης αλλά και τα έπαθλα των υποστηρικτών του θεσμού TOYO TIRES, Racecraft - NANKANG Motorsport και RSD Öhlins.

Το πρόγραμμα του αγώνα
Θυμίζουμε ότι στο θεσμό του HTTC, που διοργανώθηκε φέτος εξ ολοκλήρου από το Αθλητικό Σωματείο Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), κάθε αγωνιζόμενος κάνει μόνος του στην πίστα δύο σετ των πέντε χρονομετρημένων γύρων, και από το άθροισμά τους προκύπτει η τελική κατάταξη της ημέρας. Στον διπλό αγώνα του προσεχούς Σαββάτου, η διαδικασία θα επαναληφθεί δις.

Η ημέρα θα ξεκινήσει στις 8:00 το πρωί με τον Διοικητικό και Τεχνικό Έλεγχο, μέχρι τις 9:30. Στις 9:45 π.μ. θα γίνει η ενημέρωση των αγωνιζόμενων , και από τις 10:00 και μετά θα ξεκινήσουν οι ωριαίες δοκιμές (20 λεπτών για κάθε κατηγορια) και έπειτα ο πρώτος αγώνας. Με την ολοκλήρωση και των δύο αγώνων, δηλαδή των 2+2 σετ πέντε γύρων για κάθε αγωνιζόμενο, η απονομή των επάθλων θα λάβει χώρα το απόγευμα στην πίστα των Μεγάρων.

Συμμετοχές

Πρόγραμμα

Last modified on Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 14:34