06162024Κυρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2016 14:57

Αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης Χανίων: Αποτελέσματα

Το Σωματείο "Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων" (Α.Λ.Α.Χ.) διοργάνωσε την Κυριακή 3 Ιουλίου αγώνα ατομικής χρονομέτρησης (GP) στην πίστα καρτ Λιμνούπολης Χανίων.

Ο αγώνας συγκέντρωσε τη συμμετοχή 28 οδηγών, οι οποίοι χωρίστηκαν σε 6 επιμέρους κατηγορίες, είτε με βάση τον κυβισμό των αυτοκινήτων τους, είτε με βάση το διαχωρισμό σε επιβατικά και αγωνιστικά. Κάθε οδηγός είχε δικαίωμα να πραγματοποιήσει 3 γύρους στη διαδρομή, κρατώντας για την εξαγωγή του τελικού αποτελέσματος, την ταχύτερή του επίδοση. 

Στα Επιβατικά έως 1400 κ.εκ., νικητής αναδείχθηκε ο Λευτέρης Σαρρής (Toyota Yaris), ενώ με τους Γιώργο Φραντζεσκάκη (Mini Cooper) και Γιάννη Βρανά (Peugeot 106) να ακολουθούν. Στα Επιβατικά με κυβισμό από 1401 έως 1600 κ.εκ., ο Γιώργος Κουρασμενάκης (Fiat Punto) επικράτησε των Φραγκίσκου Κλαριδόπουλου (Seat Ibiza) και Γιώργου Σταυρουλάκη (Toyota Corolla), ενώ στην μεγαλύτερη Κατηγορία για Επιβατικά αυτοκίνητα (2000 κ.εκ. και άνω), ταχύτερος αποδείχθηκε ο Χρήστος Χαλακατεβάκης (Mitsubishi Lancer EVO), με τους Δημήτρη Φραντζεσκάκη (Ford Fiesta) και Γιώργο Περουλάκη (Honda Civic) να συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα.

Στα Αγωνιστικά έως 1400 κ.εκ., η νίκη κατέληξε στα χέρια του Μανώλη Παντελάκη (Citroen AX),  τον οποίο ακολούθησαν οι Γιώργος Δήμου (Nissan Micra) και Γιώργος Παντουράκης (Toyota Corolla). Στην Κατηγορία 1601-2000 κ.εκ. των Αγωνιστικών αυτοκινήτων, που ήταν και η πιο πολυπληθής του αγώνα, οι Δημήτρης Φραντζεσκάκης (Ford Fiesta) και Γιώργος Φραντζεσκάκης (Ford Escort) είχαν τη μάχη τους, που έληξε με νικητή τον πρώτο, ενώ στην τρίτη θέση ολοκλήρωση την προσπάθειά του ο Γιάννης Δαμιανάκης (Peugeot 106). Μάλιστα, ο οδηγός του Ford Fiesta εκτός από τη νίκη στην Κατηγορία, σημείωσε και τον καλύτερο χρόνο της χθεσινής ημέρας.

Οι Αγώνες GP είναι δημοφιλείς και αυτό φάνηκε την Κυριακή 3 Ιουλίου στην πίστα καρτ της Λιμνούπολης Χανίων, που παρά την προχωρημένη καλοκαιρινή ημερομηνία, το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο. 

 

Αποτελέσματα

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2017 16:20