01202020Δευ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 13:07

Gymkhana Χανίων: Συμμετοχές

Όλα είναι έτοιμα για την πρώτη Gymkhana που θα διεξαχθεί στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Αεροδρόμιο Μάλεμε την Κυριακή 2 Απριλίου, με τη συμμετοχή 20 οδηγών.

Την ευθύνη διοργάνωσης του αθλητικού γεγονότος που θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής 2 Απριλίου στις 11:00 έχει αναλάβει το Αθλητικό Σωματείο Αυτοκινήτων Χανίων (ΑΣΑΧ). Το Gymkhana είναι μορφή αγώνων με μεγάλη απήχηση διεθνώς, που συνδυάζει στοιχεία από Δεξιοτεχνία, Drift και Dragster και χωρίζεται σε 3 επιμέρους φάσεις. 

Στην πρώτη φάση (Stage 1), οι οδηγοί χρονομετρούνται και στις δύο διαδρομές και ως αποτέλεσμα εμφανίζεται το άθροισμα των χρόνων τους. Στη δεύτερη φάση (Stage 2) οι συμμετέχοντες κατατάσσονται σε ζευγάρια βάσει του συνολικού χρόνου που έχουν πετύχει ως εκείνο το σημείο, δηλαδή στην πρώτη φάση, με τον πρώτο να αντιμετωπίζει τον τελευταίο, τον δεύτερο να αντιμετωπίζει τον προτελευταίο κ.ο.κ. 

Σημειώνεται, πως ο ταχύτερος εκ των δύο οδηγών, με βάση τον χρόνο στην πρώτη φάση, διαλέγει τη διαδρομή που θα ξεκινήσει. Μετά από αυτή τη διαδικασία "Knockout" ακολουθεί η τρίτη φάση (Stage 3) όπου αγωνίζονται οι οδηγοί που προκρίθηκαν και εντέλει, προκύπτουν οι 3 καλύτεροι οδηγοί σε κάθε κατηγορία (προσθιοκίνητα, τετρακίνητα, πισωκίνητα). 

Το θέαμα είναι εξασφαλισμένο, αφού από τα 20 αυτοκίνητα που συμμετέχουν, τα μισά έχουν κίνηση στους πίσω τροχούς, ενώ επίσης θα λάβουν μέρος και 9 προσθιοκίνητα οχήματα, ενώ ένα αυτοκίνητο θα έχει κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Χορηγοί είναι το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Στρατουδάκη και η εταιρεία Περιποίησης Αυτοκινήτου SmartShine Details. 

Ο αγώνας Gymkhana έχει την υποστήριξη της ANEK Lines/Blue Star Ferries και  των επαγγελματιών της περιοχής, ενώ σημαντική είναι η βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων, του Δήμου Πλατανιά και του Ασθενοφόρου της Κλινικής Τσεπέτη. 

Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι: ΜAX Fm, Νέα Τηλεοραση, Ραδιο Φάρος, Creteplus.gr, CRN.gr, Χανιώτικα Νέα, athlitiko.gr, Κόσμος της Πόλης, Aris myridakis photography, eparxies.gr και τα Σεληνιώτικα Νέα

 

Συμμετοχές

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 12:37