03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 02:28

ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda 2018, 9ος & 10ος γύρος: Pole Position για τον Μ. Κύρκο στις Σέρρες

-Pole Position για τον Μίλτο Κύρκο στις Σέρρες
-Ταχύτερος Νέος ο Στράτος Κυρλαγκίτσης
-Εντυπωσιακή εμφάνιση του Στέφανου Καμιτσάκη
-Αποκάλυψη στις χρονομετρημένες ο Σπύρος Γαλεράκης
-Μοναδική αγωνιστική ατμόσφαιρα για το SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda

Οι συμμετέχοντες του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda «γιορτάζουν» αυτό το Σαββατοκύριακο την συμμετοχή τους στον αγώνα του Αυτοκινητοδρομίου των Σερρών. Η εξαιρετική άσφαλτος της πίστας συνδυάζεται άψογα με τις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του αυτοκινητοδρομίου και τα παραπάνω στοιχεία, μαζί με τον μόνιμο ανταγωνισμό, σε αγωνιστικό επίπεδο καθιστούν τον 9ο και 10ο αγώνα του πρωταθλήματος, ιστορικής σημασίας.

Στην μοναδική αγωνιστική ατμόσφαιρά που προσφέρουν τα παραπάνω αλλά και η διοργάνωση της Λέσχης Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας Σερρών, οι 14 οδηγοί ολοκλήρωσαν σήμερα δύο σκέλη ελεύθερων δοκιμών και ένα χρονομετρημένων. Από το πρωί ο Στράτος Κυρλαγκίτσης έδειξε πως έχει «ξεκλειδώσει» τα μυστικά της πίστας και κατάφερε να είναι ταχύτερος και στα δύο σκέλη των ελεύθερων. Μάλιστα σημείωσε και τον καλύτερο χρόνο από όσους καταγράφηκαν σήμερα με το 1:37.435 στο 2ο ελεύθερο.

Στις χρονομετρημένες δοκιμές ωστόσο μίλησε η εμπειρία και ο Μίλτος Κύρκος με χρόνο 1:37.948 που σημείωσε στον 2ο γύρο του, εξασφάλισε την πρωτιά στην αυριανή εκκίνηση. Πίσω του Στράτος Κυρλαγκίτσης σημείωσε την καλύτερη επίδοση μεταξύ των Νέων, ενώ ο Στέφανος Καμιτσάκης στην πρώτη του επαφή με το Skoda Fabia 1.2 TSI του Ενιαίου θα ξεκινήσει από την Τρίτη θέση με τον 2ο καλύτερο χρόνο στους οδηγούς άνω των 30 ετών.

Η αποκάλυψη ήρθε από τον Σπύρο Γαλεράκη της Skoda Μακρής που θα βρεθεί μια θέση πιο πίσω στην εκκίνηση, σημειώνοντας τον 2ο χρόνο ανάμεσα στους Νέους, εμπρός από τον Φίλιππο Καλέση, ο οποίος έμεινε τρία δέκατα πιο πίσω. Ακόμη πιο κοντά ήταν ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος που ολοκλήρωσε μόλις 36 χιλιοστά αργότερος από τον Καλέση, ενώ 39 χιλιοστά ήταν η διαφορά του Στάθη Κουκέα από τον Χαραλαμπόπουλο.

Οι δύο ταχύτεροι οδηγοί των δύο κατηγοριών βρέθηκαν στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα και απάντησαν στις ενδιαφέρουσες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ενώ στο πλαίσιο των τεχνικών ελέγχων ο Σ.Ο.Α.Α. και η οργάνωση προχώρησαν σε πολλαπλούς ελέγχους στους έξι πρώτους οδηγούς, χωρίς να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.

Ο 1ος αγώνας της Κυριακής ξεκινά στις 10:30 και ο 2ος στις 13:00.

Αποτελέσματα: Ελεύθερες Δοκιμές 1

Αποτελέσματα: Ελεύθερες Δοκιμές 2

Αποτελέσματα: Χρονομετρημένες Δοκιμές

Last modified on Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 13:34