09292023Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2016 19:21

2ος Αγώνας Πανσερραϊκού Επάθλου GP Και Drift: Αποτελέσματα

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην πίστα καρτ Σερρών ο 2ος γύρος του φετινού Πανσερραϊκού Επάθλου GP καθώς και αγώνας Drift.

Το 4ο Πανσερραϊκό Έπαθλο που διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο "Λέσχη Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας Σερρών" (Λ.Α.Μ.Σ.), επανεκκίνησε μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, με τους συμμετέχοντες να προσφέρουν τον καλύτερό τους εαυτό, στην 2η φετινή συνάντηση του Επάθλου.

Η ημέρα περιλάμβανε τόσο Αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης (GP) όσο και Αγώνα Πλαγιολίσθησης (Drift), με το GP να συγκεντρώνει τις περισσότερες συμμετοχές. Οι οδηγοί του GP, χωρίστηκαν σε κατηγορίες με βάση τον κυβισμό ή τις προδιαγραφές των αυτοκινήτων τους εν γένει. Τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας, σημείωσε ο Αλέξανδρος Δήμος (Toyota Starlet) ο οποίος ήταν ο νικητής και της Κατηγορίας Extreme, όπου τον ακολούθησαν οι Παναγιώτης Γιουβανούδης (Peugeot 106) και Δημήτρης Καρατζομπαλίδης (Peugeot 106). Στην Κατηγορία 2000+ επικράτησε ο Στέλιος Νταρίβας (Fiat Punto), με τον Παναγιώτη Καλεμκερίδη (Opel Ascona) να ακολουθεί και τον Δημήτρη Νταρίβα (Fiat Punto) να συμπληρώνει την τριάδα. Στην Κατηγορία έως 1601-2000 κ.εκ., ταχύτερος ήταν ο Γιάννης Ξανθόπουλος (Alfa Romeo Alfasud), με τους Δημήτρη Ζωήδη (Alfa Romeo 145) και Δημήτρη Χάρτιο (Opel Manta) να σχηματίζουν την τριάδα. Τέλος, στην Κατηγορία 1401-1600 κ.εκ., η νίκη πέρασε στα χέρια του Δημήτρη Καρατζομπαλίδη (Peugeot 106), με τον Αλέξανδρο Δήμο (Toyota Starlet) αυτή τη φορά να είναι δεύτερος και τον Αποστόλη Παπαδόπουλο (Peugeot 106) να είναι τρίτος. 

Όσον αφορά στον Αγώνα Πλαγιολίσθησης, μεταξύ των 3 συμμετεχόντων νικητής ήταν ο οι Δημήτρης Χάρτιος (Opel Manta), ενώ ακολούθησαν οι Παναγιώτης Καλεμκερίδης (Opel Kadett) και Ευάγγελος Ευαγγελίδης (BMW). 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

  

Last modified on Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2016 19:26