05192019Κυρ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 10:59

2η Ανάβαση Λιβαδίου

Το Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος θα συνεχιστεί στις 1-2 Ιουλίου, με την 2η Ανάβαση Λιβαδίου στα πέριξ της Θεσσαλονίκης.

Ο αγώνας διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο "Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης" (Α.Ο.Θ.) και αποτελεί τον 3ο γύρο του θεσμού. Η Ανάβαση στο πανέμορφο Λιβάδι επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στο αγωνιστικό ημερολόγιο και αναμένεται να προσελκύσει τόσο τους συμμετέχοντες, όσο και τους θεατές χάρη στην απαιτητική διαδρομή και το πολύ όμορφο φυσικό περιβάλλον.

Η διαδρομή έχει μήκος 3,9 χιλιομέτρων και οι νικητές θα προκύψουν μετά από 2 αγωνιστικά περάσματα, από τα οποία αθροίζεται ο συνολικός χρόνος, την Κυριακή 2 Ιουλίου. Το αγωνιστικό πρόγραμμα όμως θα ξεκινήσει το Σάββατο 1 Ιουλίου, αρχικά με τη διεξαγωγή του Τεχνικού και Διοικητικού Ελέγχου και έπειτα, με 3 περιόδους Χρονομετρημένων Δοκιμαστικών. Το πρώτο αυτοκίνητο θα ξεκινήσει και τις δύο ημέρες στις 11:00, ενώ η διαδρομή θα κλείσει μία ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 10:00.

Με αρωγό και υποστηρικτή στον Αγώνα αυτόν τον Δήμο Θέρμης, την τοπική κοινότητα Λιβαδίου , τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης , τους ανθρώπους και επαγγελματίες της Θέρμης καθώς και τους εθελοντές πολιτικής προστασίας Θέρμης – Λιβαδίου, ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης gγια ακόμη μια φορά θα κάνει το καλύτερο δυνατό, ώστε να προσφέρει έναν ωραίο και δυνατό αγώνα για όλα τα γούστα!

Μετά το πέρας του αγώνα η απονομή για τα πληρώματα θα γίνει στην Κεντρική Πλατεία του χωριού Λιβάδι.

Τέλος, σημειώνεται πως ο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. θα μεταδώσει την 2η Ανάβαση Λιβαδίου διαδικτυακά και σε πραγματικό χρόνο με 3 κάμερες, οι οποίες θα τοποθετηθούν σε εκκίνηση, μέσο και τερματισμό της διαδρομής.

Συνδεθείτε στο www.soaave.gr και παρακολουθείστε τον αγώνα ζωντανά.

 

Δήλωση Συμμετοχής

Σχεδιάγραμμα Διαδρομής

Χάρτης Διαδρομής

Λογότυπο

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 16:43