03192024Τρι
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 16:29

3η Ανάβαση Ελασσόνας: Ρεκόρ με 61 συμμετοχές!

Ένας αγώνας αυτοκινήτων που κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερος και κάθε χρόνο σπάει τα δικά του ρεκόρ, απέχει μόνο λίγες μέρες! Η 3η Ανάβαση Ελασσόνας, 5ος γύρος του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδας, είναι προ των πυλών και η Λέσχη Αυτοκινήτου & Μοτοσικλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (ΛΑΜΚΕ), με την αρωγή της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Ελασσόνας, είναι έτοιμη να προσφέρει μια διοργάνωση που θα αφήσει άπαντες ικανοποιημένους.

Η διαδρομή της Ανάβασης είναι το τμήμα της Ε.Ο. Ελασσόνας-Κοζάνης και βρίσκεται δύο χιλιόμετρα από την Ελασσόνα με κατεύθυνση προς Κοζάνη, με το μήκος της να είναι 3,8 χλμ. Αποτελώντας τον τελευταίο αγώνα του κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος και έχοντας ανοιχτές τις μάχες για τους τίτλους, παρουσιάζει αυξημένο ενδιαφέρον για αγωνιζόμενους και τους θεατές.

Οι συμμετοχές είναι εξήντα μία (61) και αποτελούν νέο ρεκόρ για το θεσμό, με όλους τους πρωταγωνιστές και διεκδικητές να έχουν δηλώσει συμμετοχή - μαζί με πολλούς ακόμη οδηγούς. Αρκετοί εξ αυτών συμμετέχουν για πρώτη φορά σε αγώνα Ανάβασης, αφήνοντας ελπιδοφόρα μηνύματα για τον χώρο των αγώνων αυτοκινήτου. Από τον αγώνα φυσικά δεν θα λείψουν και οι οδηγοί με τα αυτοκίνητα που θα ανέβουν με το πλάι όλη τη διαδρομή, drtif-άροντας προς τέρψη των θεατών και δική τους ευχαρίστηση.

Ο δρόμος για την κυκλοφορία θα κλείσει το Σάββατο 3 & την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις 10:00. Εκκίνηση Δοκιμών και αγώνα στις 11:00.

Η διαδρομή έχει ΑΣΦΑΛΗ σημεία θέασης με μεγάλη ορατότητα, σχεδόν σε όλο το μήκος της. Δεν υπάρχει λόγος να κάτσει κάποιος σε επικίνδυνο σημείο. Η υπακοή στις εντολές των κριτών είναι αδιαπραγμάτευτη για ΟΛΟΥΣ τους θεατές.

Πίνακας Συμμετοχών