03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 10:06

Ανάβαση Ψάθας 2022: Σε νέα διαδρομή! (5-6/11)

Σε νέα διαδρομή στην περιοχή της Ψάθας θα πραγματοποιηθεί η πρωταθληματική Ανάβαση του Σωματείου “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) το διήμερο 5 και 6 Νοεμβρίου. Η Ανάβαση Ψάθας θα αποτελέσει τον έκτο από τους εφτά γύρους του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων, αγώνας ο οποίος θα προσμετρήσει και στον αντίστοιχο θεσμό των Ιστορικών αυτοκινήτων.

Το μήκος της διαδρομής ανέρχεται στα 4 χλμ, τα οποία οι οδηγοί θα κληθούν να διανύσουν δύο φορές την Κυριακή. Ο αγώνας γίνεται με την υποστήριξη του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό των διοργανωτών, ενώ χορηγός της Ανάβασης Ψάθας είναι το il Desto Group. Το il Desto Group, μάλιστα, προσφέρει σε όλους τους εκτός Αττικής οδηγούς που θα συμμετέχουν στον αγώνα δωρεάν διαμονή στις εγκαταστάσεις του (il Desto Studios) στο Αλεποχώρι, το βράδυ της Παρασκευής 4 Νοεμβρίου.

Οι οδηγοί που βρίσκονται εντός Αττικής, θα πρέπει να περάσουν από τη διαδικασία του διοικητικού ελέγχου την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου από τις 17:00 έως τις 20:00, στα Γραφεία του Σωματείου (Κύπρου 76, Περιστέρι). Οι υπόλοιποι οδηγοί θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν από διοικητικό έλεγχο το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στη Γραμματεία του αγώνα από τις 08:00 έως τις 09:30.

Ο τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί του πρωί του Σαββάτου στα πιτς, ενώ οι χρονομετρημένες δοκιμές της Ανάβασης Ψάθας είναι προγραμματισμένες να εκκινήσουν στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου. Την Κυριακή, ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10:00. Η απονομή των επάθλων θα πραγματοποιηθεί στο il Desto το απόγευμα της Κυριακής, μία ώρα μετά τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων. Να σημειωθεί πως ο δρόμος για τους θεατές θα κλείσει τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή στις 09:00.

Η περίοδος δήλωσης συμμετοχής στην Ανάβαση Ψάθας ξεκινάει τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στις 23:59. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αποκλειστικά μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων (www.e-omae-epa.gr).

ΑΝΑΒΑΣΗ ΨΑΘΑΣ: ΧΑΡΤΗΣ

ΑΝΑΒΑΣΗ ΨΑΘΑΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ