04222024Δευ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 16 Μαϊος 2016 10:33

4η Ανάβαση Κορύλοβου Δράμας: Αποτελέσματα

Το διήμερο 14-15 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η 4η Ανάβαση Κορύλοβου Δράμας, που αποτέλεσε τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος. 

Ο αγώνας διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο "Όμιλος Φίλων Αυτοκινήτου Δράμας" (Ο.Φ.Α.Δ.) και περιλάμβανε δύο αγωνιστικά σκέλη σε διαδρομή μήκους 3,2 χιλιομέτρων. Τον καλύτερο χρόνο της ημέρας σημείωσε ο Κώστας Λαζαρίδης (Mitsubishi Lancer EVO VIII) που επικράτησε ταυτόχρονα στην Formula Saloon Turbo, στο πλαίσιο της οποίας συμμετείχε στον αγώνα. Τον νικητή της κατηγορίας ακολούθησε ο Δημήτρης Κατσαρός (Mitsubishi Lancer EVO IX) στην πρώτη του εμφάνιση με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ενώ την τριάδα της κατηγορίας συμπλήρωσε ο Σγουρής Μπαλάσης (Toyota Corolla).

Στην κλάση 2000+ ταχύτερος ήταν ο Νίκος Σωτηριάδης (Subaru Impreza Ν11), ο οποίος επικράτησε των Απόστολου Βιδούρη (Mitsubishi Lancer EVO IX) και "Πορτοκάλη" (Lancia Delta Integrale) που διαμόρφωσαν το βάθρο. Η κλάση έως 2000 κ.εκ. ήταν υπόθεση τοπικών οδηγών, με τον Γιώργο Σαλωνίδη να επικρατεί και τον Κώστα Ατματζίδη να τερματίζει στη δεύτερη θέση. Από έντονο συναγωνισμό όμως, χαρακτηρίστηκε η μάχη για τη νίκη στην κλάση έως 1600 κ.εκ. Εκεί, επικράτησε ο Κώστας Αναγνωστάκης (Suzuki Swift), με τους Σταμάτη Μιχαήλ (Peugeot 106) και Παναγιώτη Γιουβανίδη (Citroen AX) να έχουν μάχη για τη δεύτερη θέση, με τελικό νικητή τον πρώτο. Τέλος, στην κλάση για αυτοκίνητα έως 1400 κ.εκ., ταχύτερος ήταν ο Μιχάλης Παρασκευάς (Suzuki Swift), ενώ το βάθρο συμπλήρωσαν οι Άγγελος Χατζηαγγελάκης (Toyota Yaris) και Παναγιώτης Ταμπακόπουλος (Peugeot 205). 

Αποτελέσματα

Last modified on Τρίτη, 17 Μαϊος 2016 11:50