04162024Τρι
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τρίτη, 07 Μαρτίου 2017 14:52

1η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Βελβεντού: Αποτελέσματα

Ένας δημοφιλής θεσμός με ολοένα και αυξανόμενη απήχηση, το Κύπελλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος, ξεκίνησε την Κυριακή 5 Μαρτίου με τη συμμετοχή 39 οδηγών.

Ο 1ος γύρος του Κυπέλλου πραγματοποιήθηκε στο Βελβεντό Κοζάνης, όπου το τοπικό Αθλητικό Σωματείο "Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού" (Σ.Μ.Α.Β.) διοργάνωσε την 1η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Βελβεντού. Ο καλός καιρός βοήθησε ώστε πολλοί θεατές να βρεθούν στις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βελβεντού και να απολαύσουν τις προσπάθειες των συμμετεχόντων.

Η Δεξιοτεχνία αποτελούνταν από 2 σκέλη, καθένα εκ των οποίων περιλάμβανε δοκιμασία από 2 διαδρομές, 2 Slalom, 2 περιστροφές γύρω από βαρέλι και 4 δοκιμασίες παρκαρίσματος προς τα εμπρός και με όπισθεν.  Οι οδηγοί που έλαβαν μέρος, χωρίστηκαν σε Κλάσεις ανάλογα με το μήκους του αυτοκινήτου που οδηγούσαν.

Στην Κλάση Α (αυτοκίνητα με μεταξόνιο έως 2,4 μέτρα) νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Καρατσομπαλίδης (Peugeot 106), ακολουθούμενος από τους Απόστολο Παπαδόπουλο (Peugeot 106) και Γιάννη Καραμανώλη (Toyota Starlet). Στην Κλάση Β (αυτοκίνητα με μεταξόνιο μεταξύ 2,41 και 2,5 μέτρων) επικράτησε ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης (Fiat Punto), με τους Δημήτρη Κουνατιάδη (Opel Kadett) και Λάζαρο Ζήκο (Toyota AE86) να ανεβαίνουν επίσης στο βάθρο. Στην Κλάση Γ (αυτοκίνητα με μεταξόνιο άνω των 2,5 μέτρων) ταχύτερος ήταν ο Απόστολος Προδρομίδης (Opel Manta), με τον Θεόκλητο Καρυπίδη (Opel Ascona) να είναι δεύτερος και τον Χαράλαμπο Χρυσανθόπουλο (BMW E36) να είναι τρίτος. Τέλος, στην Κλάση Δ για φορτηγά (μεταξόνιο μέχρι 2,65 μέτρα) η νίκη πέρασε στον Απόστολο Ρούση (Opel Kadett),  με τους Γρηγόρη Εμμανουήλ (Toyota Hilux), Βασίλη Τσακυργιαννίδη (Mercedes Vito) και Δημήτρη Χολέβα (Toyota Hilux) να ακολουθούν.  

Η πρεμιέρα του Κυπέλλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος ξεκίνησε με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς και η συνέχεια έχει προγραμματιστεί για τις 18-19 Μαρτίου, με την 45η Δεξιοτεχνία Α.Ο.Θ., στη Θεσσαλονίκη!

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: GP IMAGES

 

Αποτελέσματα

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

 

Last modified on Τρίτη, 07 Μαρτίου 2017 14:59