03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 13:40

18η Δεξιοτεχνία Πτολεμαΐδας: Αποτελέσματα

 

Το Κύπελλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος συνεχίστηκε την Κυριακή 25 Ιουνίου στο χώρο της Εμποροπανήγυρης Πτολεμαΐδας, με τη συμμετοχή 41 οδηγών.

Η 18η Δεξιοτεχνία Πτολεμαΐδας διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο "Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας" (Α.Λ.Π.) και αποτέλεσε τον 5ο γύρο του Κυπέλλου, το οποίο αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση στη Βόρεια Ελλάδα. Το γεγονός ότι οι αγώνες Δεξιοτεχνίας αποτελούν μια χαμηλού κόστους μορφή εμπλοκής στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά και ότι μπορούν να διεξαχθούν σε πολύ κεντρικά σημεία πόλεων λόγω της φύσης τους, βοηθά ώστε η αναγνωρισιμότητά τους να είναι μεγάλη και να αποτελούν μια πολύ ελκυστική πρόταση για θεατές και οδηγούς.

 

Στην Πτολεμαΐδα, οι 41 οδηγοί χωρίστηκαν σε 3 επιμέρους κλάσεις, ανάλογα με το μέγεθος του αυτοκινήτου τους. Στην Κλάση Α για αυτοκίνητα με μεταξόνιο έως 2,4 μέτρα, νικητής ανάμεσα σε 7 συμμετέχοντες αναδείχθηκε ο Δημήτρης Καρατσομπαλίδης (Peugeot 106), ενώ δεύτερος ήταν ο Γιάννης Καραμανώλης (Toyota Starlet) και τρίτος ο Απόστολος Παπαδόπουλος (Peugeot 106). Στην Κλάση Β για αυτοκίνητα με μεταξόνιο από 2,41 έως 2,5 μέτρα που συγκέντρωσε 14 συμμετοχές, ταχύτερος στη διαδικασία αποδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης (Fiat Punto), με τον Θόδωρο Καβατσικλή (Opel Kadett) να κατατάσσεται στη 2η θέση και τον Δημήτρη Κουνατιάδη (Opel Kadett) να συμπληρώνει το βάθρο. Τέλος, στην Κλάση Γ για αυτοκίνητα με μεταξόνιο άνω των 2,5 μέτρων που παραδοσιακά συγκεντρώνει τις περισσότερες συμμετοχές, ο Απόστολος Προδρομίδης (Opel Manta) έφτασε στη νίκη, ακολουθούμενος από τους Θεόκλητο Καρυπίδη (Opel Ascona) και Νίκο Φωτιάδη (Οpel Manta), που τον συνόδευσαν στο βάθρο των νικητών.

Το Κύπελλο ετοιμάζεται για διακοπές, καθώς ο επόμενος αγώνας είναι η 14η Δεξιοτεχνία Δράμας στις 2-3 Σεπτεμβρίου.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: GP IMAGES (ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)

 

Αποτελέσματα

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 18:15