03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018 01:27

2η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Κιλκίς


Πέρσι η «Χώμα» Κιλκίς απέδειξε στο «παρθενικό» της ταξίδι στον κόσμο των αγώνων δεξιοτεχνίας πως είχε το ανθρώπινο δυναμικό για να διοργανώσει έναν άψογο αγώνα. Πως με 39 συμμετοχές είχε την στήριξη των αθλητών από όλη την βόρεια Ελλάδα. Πως με τις πολλές εκατοντάδες των θεατών περιμετρικά της διαδρομής είχε την στήριξη των πολιτών του Κιλκίς, οι οποίοι απέδειξαν πως είναι ένθερμοι φίλαθλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Φέτος το στοίχημα είναι συγκεκριμένο, η λέσχη θα αποδείξει πως υπάρχει συνέπεια και συνέχεια των πραγμάτων.

Έτσι την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου η «Χώμα» Κιλκίς θα διοργανώσει την 2η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων η οποία είναι η έκτη στην σειρά του ιδιαίτερα απαιτητικού πλέον Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος και η πρώτη μετά την καλοκαιρινή παύση σχεδόν τριών μηνών.

Από τις 9 π.μ. ο πολύχρωμος θίασος που απαρτίζει το έπαθλο δεξιοτεχνιών θα παραταχθεί στην αρχή της οδού 21η Ιουνίου στην πόλη του Κιλκίς όπου θα γίνει ο τεχνικός έλεγχος των αγωνιστικών, με την εκκίνηση του αγώνα να είναι προγραμματισμένη για τις 11 π.μ. H διαδρομή απαρτίζεται από 2 σκέλη, καθένα από αυτά περιέχει 2 Slalom, 5 περιστροφές γύρω από βαρέλι και 2 δοκιμασίες παρκαρίσματος, προς τα εμπρός και με την όπισθεν.

Υπόψη πως δικαίωμα συμμετοχής έχει ο καθένας αρκεί να συμπληρώσει το ιατρικό ερωτηματολόγιο, να έχει άδεια οδήγησης εν ισχύ, αυτοκίνητο με ασφάλεια και άδεια κυκλοφορίας, κράνος και 60€ για το παράβολο συμμετοχής.
Η «Χώμα» Κιλκίς εύχεται στους συμμετέχοντες αθλητές καλό αγώνα.

Συμπληρωματικός Κανονισμός