01242020Παρ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016 13:41

2η Δεξιοτεχνία Τρίπολης: Προσωρινές συμμετοχές

Απομένουν μερικές ώρες για την διεξαγωγή της 2ης Δεξιοτεχνίας Τρίπολης, με 32 οδηγούς να έχουν δηλώσει συμμετοχή μέχρι στιγμής, ενώ η προθεσμία εγγραφών λήγει αύριο λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Η επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης αγώνα δεξιοτεχνίας στην Τρίπολη έφερε πολύ σύντομα, τη συνέχεια. Το εγχείρημα λοιπόν θα επαναληφθεί το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 18:00, όταν τα Αθλητικά Σωματεία Α.Λ.Τρίπολης και Start Line θα διοργανώσουν από κοινού τη 2η Δεξιοτεχνία Τρίπολης, στην πίστα Go Kart που βρίσκεται στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Τριπόλεως-Σπάρτης.  Σημειώνεται, πως η Δεξιοτεχνία είχε προγραμματιστεί αρχικά για το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, όμως η πρόβλεψη για κακές καιρικές συνθήκες οδήγησε στην αναβολή του κατά μία εβδομάδα. 

Όσον αφορά στις συμμετοχές, αυτές είναι ήδη 32 και αναμένεται να αυξηθούν, καθώς η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής εκπνέει λίγο πριν την έναρξη του εκάστοτε αγώνα. Οι οδηγοί έχουν χωριστεί σε Κατηγορίες (Α, Β, Γ) ανάλογα με το μέγεθος του μεταξονίου που διαθέτει το αυτοκίνητό τους. Μέχρι στιγμής, πιο δημοφιλής κατηγορία είναι η Α που έχει συγκεντρώσει 14 συμμετοχές, ενώ οι Κατηγορίες Β και Γ έχουν συγκεντρώσει από 7 και 11 συμμετοχές αντίστοιχα. 

Υπενθυμίζεται ότι για τη συμμετοχή στη Δεξιοτεχνία δεν απαιτείται Δελτίο Αθλητή της ΟΜΑΕ, αλλά αρκεί ο οδηγός να έχει δίπλωμα οδήγησης εν ισχύ, ενώ μετά το τέλος της εκδήλωσης, η Οργάνωση θα προσφέρει αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες. 

 

Προσωρινές συμμετοχές

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 09:51