02182020Τρι
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 18:17

Δεξιοτεχνία Κορίνθου: Αποτελέσματα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Δεξιοτεχνίας στην Κόρινθο, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου.

Η αγωνιστική εκδήλωση διοργανώθηκε στην περιοχή Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο, από το Αθλητικό Σωματείο "Start Line", με την υποστήριξη του Δήμου Κορινθίων καθώς και του τοπικού Αθλητικού Σωματείου "Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας" (Α.Λ.Α.Κ.). Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο από πλευράς συμμετεχόντων, αφού51 οδηγοί συμμετείχαν στη Δεξιοτεχνία. 

Οι οδηγοί χωρίστηκαν σε 3 επιμέρους κλάσεις, ανάλογα με το μέγεθος του αυτοκινήτου που οδηγούσαν. Στην Κλάση Α, για αυτοκίνητα με μεταξόνιο έως 2,4 μέτρα, τη νίκη κατέκτησε ο Δημήτρης Παναγουλόπουλος (Citroen Saxo), με τον Χαράλαμπο Σταμούλη (Peugeot 106) να ακολουθεί και τον Παναγιώτη Δαραβίγκα (Toyota Starlet KP 60) να συμπληρώνει το βάθρο. Στην Κλάση Β, για αυτοκίνητα με μεταξόνιο από 2,41 έως 2,5 μέτρα επικράτησε ο Γιώργος Μπάσδελης (Nissan Micra), με τους Σπύρο Γκράβα (Toyota Corolla) και Παναγιώτη Μυλωνά (Toyota Corolla) να ακολουθούν. Τέλος, στην Κλάση Γ' για αυτοκίνητα με μεταξόνιο μεγαλύτερο των 2,5 μέτρων που ήταν και η πιο δημοφιλής του αγώνα, νικητής αναδείχθηκε ο Σπύρος Γκράβας (BMW E30). Τον ακολούθησαν, διαμορφώνοντας έτσι το βάθρο της κλάσης, οι Σεβαστός Δαγλής (BMW E36) και Κώστας Δημητρόπουλος (BMW E30). 

Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία, χάρη στην πολύ σημαντική υποστήριξη Χορηγών και Υποστηρικτών. Χορηγοί του αγώνα ήταν οι Εταιρείες Seajets, Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Πιτσάκης (Ισθμός), Roloprotection - Ιωάννης Δημητρόπουλος και ΣΙΑ Ο.Ε., ενώ Υποστηρικτές είναι οι Rally Rent Auto Roustemis και Richter Sound (ηχητική κάλυψη). 

Μετά την ολοκλήρωση της ημέρας, όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν  αναμνηστικά μετάλλια και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη αντίστοιχη διοργάνωση. 

 

Αποτελέσματα (Δεξιοτεχνία Κλάση Α)

Αποτελέσματα (Δεξιοτεχνία Κλάση Β)

Αποτελέσματα (Δεξιοτεχνία Κλάση Γ)

Last modified on Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016 15:08