06262022Κυρ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 10:32

44η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων: Αποτελέσματα

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 44η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων, με τον Θεόδωρο Καβατσικλή να σημειώνει τον καλύτερο χρόνο της ημέρας.

Η Δεξιοτεχνία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 30 Οκτωβρίου στην πίστα καρτ "Drive Park" του Νέου Ρυσίου Θεσσαλονίκης, υπό τη διοργάνωση του Αθλητικού Σωματείο "Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης" (Α.Ο.Θ.). Η 44η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων αποτέλεσε τον 6ο γύρο του Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος, ενός θεσμού με ολοένα και αυξανόμενη δυναμική, τόσο σε αριθμό συμμετεχόντων, όσο και από πλευράς θεατών.

Όσον αφορά στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, οι 34 συμμετέχοντες χωρίστηκαν, όπως πάντα, σε 3 διαφορετικές κατηγορίες με γνώμονα το μέγεθος του αυτοκινήτου που οδηγούσαν. Στην Κατηγορία Α, για αυτοκίνητα με μεταξόνιο έως 2,4 μέτρα, ταχύτερος ήταν ο Δημήτρης Καρατζομπαλίδης (Peugeot 106 Rallye), με τους Γιάννη Καραμανώλη  (Toyota Starlet) και Βάιο Χαρατζή (Mazda MX5) να ανεβαίνουν επίσης στο βάθρο. Στην Κατηγορία Β, ταχύτερος αποδείχθηκε ο Θεόδωρος Καβατσικλής (Opel Kadett) που σημείωσε ταυτόχρονα τον καλύτερο χρόνο της ημέρας, ενώ τον ακολούθησαν Κώστας Οικονομίδης (Fiat Punto) και Γιώργος Φουρκαλίδης (Opel Kadett). Τέλος, στην Κατηγορία Γ που συγκέντρωσε τις περισσότερες συμμετοχές, με 17 οδηγούς να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Σαλωνίδης (Opel Ascona), που ξεπέρασε τον Θεόκλητος Καρυπίδης (Opel Ascona) και τον Σάββα Μαυροκέφαλο (Opel Manta).  Το βραβείο του πρώτου αθλητή του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης κέρδισε ο Κώστας Οικονομίδης, ενώ την πρωτιά στην κατάταξη των γυναικών, κατέκτησε η Αναστασία Βασιλειάδου (Toyota Corolla). 

Το επόμενο ραντεβού για το Έπαθλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος, έχει οριστεί για την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, με την Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Ξάνθης.

 

Αποτελέσματα 

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

  

Last modified on Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 10:42