06292022Τετ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016 12:46

Δεξιοτεχνία Ξάνθης 2016: Αποτελέσματα

Από επιτυχία στέφθηκε η Δεξιοτεχνία Ξάνθης 2016, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου με τη συμμετοχή 31 οδηγών από τη Βόρεια Ελλάδα.

Η Δεξιοτεχνία Ξάνθης 2016 ήταν ο 7ος γύρος του Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος και διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο "Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης". Μεταξύ των 31 οδηγών που συμμετείχαν,  11 προέρχονταν από Αλεξανδρούπολη, 5 από Δράμα, 4 από Καβάλα, 4 από Ξάνθη, 3 από Θεσσαλονίκη, 3 από Ορεστιάδα 1 από Πτολεμαΐδα και 1 από Χρυσούπολη. 

Στη Δεξιοτεχνία που έλαβε χώρα εμπρός από το Κολυμβητήριο Ξάνθης, οι οδηγοί χωρίστηκαν σε επιμέρους κλάσεις, ανάλογα με το μέγεθος μεταξονίου του αυτοκινήτου που οδηγούσαν. Στην Κλάση Α (μεταξόνιο έως 2,4 μέτρα) επικράτησε ο Καβαλιώτης Δημήτρης Καρατσομπαλίδης (Peugeot 106) τον οποίο ακολούθησαν στο βάθρο οι Γιάννης Καραμανώλης (Toyota Starlet) και Αναστάσιος Πατσίλας (Peugeot 106). Στην κλάση Β (μεταξόνιο μεταξύ 2,4 και 2,5 μέτρων) τον καλύτερο χρόνο σημείωσε ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης (Fiat Punto) από τη Θεσσαλονίκη, με τον Δημήτρη Κουνατιάδη (Opel Kadett) και τον Στυλιανό Νταρίβα (Fiat Punto GT) να διαμορφώνουν την πρώτη τριάδα.

Τέλος, στην Κλάση Γ (μεταξόνιο άνω των 2,5 μέτρων) που συγκέντρωσε τις περισσότερες συμμετοχές του αγώνα, ο Δραμινός Απόστολος Προδρομίδης (Opel Manta) κατέκτησε τη νίκη, ακολουθούμενος από τους Θεόκλητο Καρυπίδη (Opel Ascona) και Γιώργο Σαλωνίδη (Opel Ascona). 

Η επόμενη και τελευταία φετινή συνάντηση για το Έπαθλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος, είναι η Δεξιοτεχνία Σερρών, στις 3-4 Δεκεμβρίου.

 

Αποτελέσματα

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί