06262022Κυρ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2016 15:54

Δεξιοτεχνία Σερρών: Αποτελέσματα

Στις Σέρρες έπεσε η αυλαία του Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος, με τη συμμετοχή 21 οδηγών.

Η Δεξιοτεχνία Σερρών, αποτέλεσε τον 8ο και τελευταίο γύρο του Επάθλου και διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο "Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσικλέτας Σερρών" (Λ.Α.Μ.Σ.) στην πίστα καρτ Σερρών. 

Οι 21 οδηγοί χωρίστηκαν σε 3 Κατηγορίες, ανάλογα με το μέγεθος του αυτοκινήτου τους. Στην Κατηγορία Α (αυτοκίνητο με μεταξόνιο έως 2,4 μέτρα), ο Δημήτρης Καρατσομπαλίδης (Peugeot 106) ήταν ταχύτερος του Απόστολου Παπαδόπουλου (Peugeot 106) για μόλις 0,23 δευτερόλεπτα. Στην Κατηγορία Β (αυτοκίνητο με μεταξόνιο από 2,41 έως 2,5 μέτρα) όπου ο συναγωνισμός ήταν επίσης έντονος, με τον Θόδωρο Καβατσικλή (Opel Kadett) να κερδίζει, με πολύ μικρή διαφορά από τον Κωνσταντίνο Οικονομίδη (Fiat Punto), ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Δημήτρης Νταρίβας (Fiat Punto).

Η Κατηγορία Γ (αυτοκίνητο με μεταξόνιο άνω των 2,5 μέτρων) ήταν η πιο δημοφιλής καθώς συμμετείχαν 13 οδηγοί και είχε επίσης έντονο συναγωνισμό και καλές επιδόσεις. Τη νίκη κατέκτησε ο Πρόδρομος Προδρομίδης (Opel Manta) ο οποίος μάλιστα σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας, ενώ τον ακολούθησαν οι Γιώργος Σαλωνίδης (Opel Ascona) και Θεόκλητος Καρυπίδης (Opel Ascona). 

Η Δεξιοτεχνία Σερρών έκλεισε έναν κύκλο για το Έπαθλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος το 2016 και οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά. 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: GP IMAGES

 

Αποτελέσματα

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το διαθέσιμο υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2016 16:08