04192024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 23:26

1ος αγώνας Πρωταθλήματος Drift: Αποτελέσματα

Το Πρωτάθλημα Drift και το Κύπελλο Street Legal ξεκίνησαν την Κυριακή 12 Μαρτίου από το Kartodromo Αφιδνών, με τη συμμετοχή 36 οδηγών οι οποίοι πρόσφεραν πολύ θέαμα στους παρευρισκόμενους θεατές.

Η έναρξη του Πρωταθλήματος Drift και του Κυπέλλου Street Legal διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο "Φίλοι Μηχανοκίνητων Αθλοπαιδιών" (ΦΙ.Μ.Α.), με την σύμπραξη της έμπειρης Proaction. Οι οδηγοί χωρίστηκαν στις Κατηγορίες Pro και Street Legal, ανάλογα με τις προδιαγραφές των αυτοκινήτων τους.

Στην Κατηγορία Pro, νικητής μεταξύ 15 άξιων οδηγών αναδείχθηκε ο Ηρακλής Λεοντής (Nissan 200 SX) ο οποίος επικράτησε στον Τελικό του Νίκου Τσέλου (Mazda RX8) που ολοκλήρωσε στη 2η θέση. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Αποστόλης Κυριακούδης (Nissan Sylvia) που επιβλήθηκε στον Μικρό Τελικό του Χαράλαμπου Χρυσανθόπουλου (BMW E36). Να σημειωθεί ότι στον Ημιτελικό, οι Λεοντής και Τσέλος είχαν επικρατήσει στις μάχες με τους Κυριακούδη και Χρυσανθόπουλο αντίστοιχα. 

Όσον αφορά στη Street Legal όπου συμμετείχαν 21 οδηγοί, η νίκη του πρώτου αγώνα της χρονιάς, αλλά και του πρώτου αγώνα για το νεοσύστατο κύπελλο, κατέληξε στα χέρια του Νίκου Ντουφεκιά (Toyota Corolla). Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Μανώλης Ζαχαράτος (Toyota MR2), ενώ στη μάχη του Μικρού Τελικού ο Νικήτας Νταγιαμάς (Toyota Starlet) κατέκτησε την τρίτη θέση, με τον Τίμο Αντίοχο (Mazda MX5).

Όπως αναμενόταν, το Πρωτάθλημα Drift ξεκίνησε πολύ δυναμικά και η συνέχεια για τους Αγώνες Πλαγιολίσθησης αναμένεται αντίστοιχα εντυπωσιακή. Ο επόμενος αγώνας τόσο για το Πρωτάθλημα Drift όσο και για το Κύπελλο Street Legal έχει προγραμματιστεί στην ίδια πίστα, δηλαδή στο Kartodromo Αφιδνών, για τις 29-30 Απριλίου. 

 

Αποτελέσματα PRO

Αποτελέσματα Street Legal

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 14:25