03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τρίτη, 02 Μαϊος 2017 11:00

2ος Αγώνας Πρωταθλήματος Drift: Αποτελέσματα

Η πίστα καρτ Αφιδνών "Kartodromo" φιλοξένησε την Κυριακή 30 Απριλίου, τον 2ο γύρο του Πρωταθλήματος Drift και του Κυπέλλου Street Legal, με τη συμμετοχή 44 οδηγών και την παρουσία πολλών θεατών.

Οι Αγώνες Πλαγιολίσθησης προσελκύουν μεγάλο αριθμό θεατών, λόγω της ιδιαίτερα θεαματικής φύσης τους που συναρπάζει όσους βρίσκονται στις κερκίδες των ειδικά διαμορφωμένων διαδρομών. Έτσι έγινε και την Κυριακή 30 Απριλίου, καθώς οι θεατές γέμισαν το Kartodromo για να παρακολουθήσουν το 2ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift και τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Street Legal, που διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο Start Line.

Σε επίπεδο αποτελεσμάτων, στην Pro των 16 οδηγών στον Τελικό έφτασαν οι Χρήστος Χαντζαράς (BMW M3 Turbo) και Ηρακλής Λεοντής (Nissan 200 SX), με τον Χαντζαρά να φτάνει στη νίκη και τον Λεοντή να ολοκληρώνει στη δεύτερη θέση. Τρίτος τερμάτισε ο Κώστας Δημητρόπουλος (BMW E30), ενώ μια θέση πιο πίσω βρέθηκε ο Αποστόλης Κυριακούδης (Nissan Silvia S34A). Την εξάδα συμπλήρωσαν οι Θανάσης Ξύστρας (BMW E30) και Νίκος Τσέλος (Mazda RX8).

Στην Street Legal που συγκέντρωσε 29 συμμετοχές, η νίκη πέρασε στα χέρια του Νίκου Ντουφεκιά (Toyota Corolla), ενώ δεύτερος τερμάτισε ο Νικήτας Νταγιαμάς (Toyota Starlet KP60). Στην τρίτη θέση ολοκλήρωσε την προσπάθειά του ο Μανώλης Ζαχαράτος (Toyota MR2), τον οποίο ακολούθησε ο Νίκος Φίστας (Nissan 350Z). Την πρώτη εξάδα, έκλεισαν οι Σπύρος Μανής (BMW E36) και Σπύρος Γκράβας (BMW E30). 

Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική, γεγονός που επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια της Απονομής, όπου δόθηκαν κύπελλα στους 6 πρώτους της κάθε μίας από τις δύο κατηγορίες και αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους οδηγούς, καθώς όλοι όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα παρέμειναν μέχρι το τέλος της απονομής για να χειροκροτήσουν όλους τους συμμετέχοντες.  

Σημειώνεται, πως η εταιρεία Boulekos Dynamic που στήριξε τον αγώνα, θα είναι υποστηρικτής και σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες του Πρωταθλήματος.

Το Πρωτάθλημα Drift θα συνεχιστεί στις 20-21 Μαΐου στην Κοζάνη, ενώ ο επόμενος αγώνας για το Κύπελλο Street Legal έχει προγραμματιστεί για τις 10-11 Ιουνίου, στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης.

 

Αποτελέσματα

 

Στη σελίδα του κάθε αγώνα (Πρωτάθλημα ή Κύπελλο Street Legal) μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Τρίτη, 02 Μαϊος 2017 17:04