03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 22 Μαϊος 2017 18:50

3ος Αγώνας Πρωταθλήματος & 1ος Αγώνας Επάθλου Drift Β.Ε.: Αποτελέσματα

Την Κυριακή 21 Μαΐου η πίστα καρτ "Drive Park" Νέου Ρυσίου φόρεσε τα γιορτινά της για να υποδεχθεί τους πρωταγωνιστές του Πρωταθλήματος Drift καθώς και του Επάθλου Drift Βορείου Ελλάδος.

Το 4ο Drift ΣΜΑΚ που διεξήχθη στην πίστα καρτ "Drive Park" στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης, διοργανώθηκε από το Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης (Σ.Μ.Α.Κ.) και αποτέλεσε τον 3ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift, σημαίνοντας παράλληλα την έναρξη για το Έπαθλο Drift Βορείου Ελλάδος. Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα θεαματικός καθώς και οι 23 συμμετέχοντες που προέρχονταν από πολλές περιοχές της χώρας, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Το πρωί της Κυριακής 21 Μαΐου πραγματοποιήθηκε προπόνηση και τα μονά βαθμολογημένα και ο καιρός ήταν καλός. Το απόγευμα όμως, όταν και κορυφώθηκαν οι μάχες με τα διπλά περάσματα, το ψιλόβροχο δυσκόλεψε τις προσπάθειες των οδηγών, καθώς η πρόσφυση του οδοστρώματος μειώθηκε.

Νικητής στην Pro αναδείχθηκε ο Γιώργος Τσιλιμπόνης (BMW E30 V8), που αντιμετώπισε στον τελικό τον Χρήστο Σαιτά (BMW E30) ο οποίος κατετάγη δεύτερος. Στο βάθρο των νικητών ανέβηκε επίσης ο Χρήστος Χαντζαράς (BMW E36 M3) που επιβλήθηκε στο Μικρό Τελικό του Ηρακλή Λεοντή (Nissan 200SX).

Στην Κατηγορία Street Legal επικράτησε ο Αργύρης Κοντελές (BMW E30), ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο τοπικός Νίκος Καρασαββίδης (Toyota Starlet). Στην τρίτη θέση ολοκλήρωσε την προσπαθειά του ο Σπύρος Μανής (BMW E36 M3), ο οποίος είχε ως αντίπαλο στον Μικρό Τελικό τον Παναγιώτη Χατζηλαζαρίδη (BMW E30). Όσον αφορά στην κατάταξη μεταξύ των αθλητών του ΣΜΑΚ, καλύτερος αναδείχθηκε ο Ραφαήλ Χατζηκυριάκος (BMW E30) από την Πτολεμαΐδα.

Ο 3ος γύρος του Πρωταθλήματος Drift και 1ος γύρος του Επάθλου Drift Βορείου Ελλάδος, ολοκληρώθηκε με τις απονομές στους νικητές, καθώς και σειρά από κληρώσεις δώρων σε θεατές και αθλητές, από τους Χορηγούς του Πρωταθλήματος Drift.

Χορηγοί του Πρωταθλήματος Drift είναι η Red Bull, η Boulekos Dynamic και η Racing Star, που αθλοθετεί δώρα στους νικητές της κατηγορίας Street Legal.

Χορηγοί του αγώνα ήταν οι: Sahara Resort, Pastazi Beach Bar, Dada Night Club, Κεντεποζίδης Τεχνικής, Interamerican, IKTEO Express, Χλιάπας EcoFuels, ΙΚΤΕΟ Αυτοδιάγνωση, Divino Espresso, Bizzare Sticker.

Το επόμενο ραντεβού για το Πρωτάθλημα Drift και το Έπαθλο Drift Βορείου Ελλάδος είναι κοινό και έχει οριστεί για τις 10-11 Ιουνίου, ξανά στο Νέο Ρύσιο.

 

Αποτελέσματα (Πρωτάθλημα)

Ζευγάρια (Pro)

Ζευγάρια (Street Legal)

Αποτελέσματα (Έπαθλο Βορείου Ελλάδος)

 

Στη σελίδα του κάθε αγώνα (Πρωτάθλημα ή Έπαθλο Drift Βορείου Ελλάδος) μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Δευτέρα, 22 Μαϊος 2017 18:57