03282024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 16:11

Π.Π. Drift, Rd4: Η Χίος υποδέχεται τους 55 «μονομάχους»!

Στις 3-4 Οκτωβρίου, στην όμορφη πόλη της Χίου, θα διεξαχθεί ο 4ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift και φιλικός αγώνας ατομικής χρονομέτρησης (GP). Οι 55 οδηγοί που θα βρεθούν στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο των Ολύμπων, θα προσφέρουν πλούσιο θέαμα με τα μοναδικά περάσματα τους. Την διοργάνωση έχει αναλάβει το Αθλητικό Σωματείο Αυτοκινητιστών Χίου - Α.Σ.Α. Χϊου με την υποστήριξη της Start Line.

Στο κομμάτι των συμμετοχών, η κατηγορία Pro, αυτή με τα διπλά περάσματα, συγκεντρώνει 14 συμμετοχές που θα παλέψουν "σώμα με σώμα" για την επικράτηση. Ο πρωτοπόρος στην βαθμολογία Γιώργος Λάγος BMW 3 E36, θα προσπαθήσει να πετύχει ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς θα έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του, να εξασφαλίσει πολύτιμους βαθμούς για τους δύο εναπομείναντες αγώνες της χρονιάς.

Οι Χαράλαμπος Χρυσανθόπουλος BMW 3 E36, Γιώργος Παπαγεωργίου BMW 3 E36, και Μανώλης Νταής Nissan 200SX FS, θέλουν να μπουν ξανά στην μάχη του πρωταθλήματος και το μόνο αποτέλεσμα για αυτούς θα είναι η νίκη. Στην εξίσωση για μια καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα θα μπουν και οι υπόλοιποι οδηγοί που θα λάβουν μέρος στον αγώνα.

Στην πολύ ανταγωνιστική κατηγορία της Street Legal, με τα μονά περάσματα, 27 μονομάχοι θα διεκδικήσουν την νίκη στο όμορφο νησί της Χίου. Με κεκτημένη ταχύτητα από την επικράτηση του στον Μαραθώνα, ο Ευγενίδης Ιωάννης Βερνίκος Nissan 350Z, θα προσπαθήσει να συνεχίσει τις πολύ καλές του εμφανίσεις και σε αυτόν τον αγώνα. Ο Παναγιώτης Ράπτης Nissan 200SX, με τα εντυπωσιακά του περάσματα, θέτει υποψηφιότητα για την επικράτηση στον αγώνα.

Ο πολύ σταθερός και ανταγωνιστικός, Μιχάλης Κλωνάρης BMW 3 E30, θα είναι ένα από τους πρωταγωνιστές στην Χίο. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε τους Κωνσταντίνο Τσιάκα Opel Ascona και Κωνσταντίνο Τσοκάνη Toyota Celica, οι οποίοι με την εμπειρία τους, θα βάλουν και αυτοί τα ονόματα τους στην λίστα με αυτούς που θα παλέψουν για την νίκη. Φυσικά μια πλειάδα οδηγών που υπάρχουν στην λίστα των συμμετοχών θα θελήσουν να μπουν "σφήνα" και να κάνουν την έκπληξη.

Στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο των Ολύμπων, θα διεξαχθεί και φιλικός αγώνας ατομικής χρονομέτρησης (GP), με τους 14 συμμετέχοντες να μάχονται με αντίπαλο το χρονόμετρο. Οι αγωνιζόμενοι με τα εντυπωσιακά αγωνιστικά τους θα προσπαθήσουν να πετύχουν αξιόλογες επιδόσεις, κερδίζοντας ταυτόχρονα τις εντυπώσεις!

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6979.275225, 6908.805068