06292022Τετ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2016 14:18

Αγώνας Πλαγιολίσθησης Ηρακλείου Κρήτης: Συμμετοχές

Το Λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης, θα φιλοξενήσει στις 12-13 Νοεμβρίου αγώνα Πλαγιολίσθησης, στον οποίο θα λάβουν μέρος 26 οδηγοί.

Ο Αγώνας Πλαγιολίσθησης Ηρακλείου Κρήτης, διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο "Φίλοι Μηχανοκίνητων Αθλοπαιδιών" (ΦΙ.Μ.Α.) και αναμένεται να προσελκύσει πολλούς θεατές, καθώς θα διεξαχθεί σε μια πολύ κεντρική τοποθεσία, ενώ οι οδηγοί θα προσφέρουν μοναδικό θέαμα στους παρευρισκόμενους.

Οι κορυφαίοι οδηγοί της Ελλάδας, μαζί με τους κορυφαίους Κύπριους και ορισμένους ξένους οδηγούς, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια απόλυτη και πολύ γρήγορη διαδρομή, όπως αυτή που έχει διαμορφωθεί στον χώρο του Λιμανιού στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η Κατηγορία Pro διαθέτει τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά στον αριθμό των συμμετεχόντων, καθώς έχει συγκεντρώσει 24 συμμετοχές, ενώ 2 οδηγοί θα αγωνιστούν στο πλαίσιο της Street Legal. 

Το θέαμα είναι εξασφαλισμένο και όσοι παρακολουθήσουν τον αγώνα αναμένεται να αποζημιωθούν με το παραπάνω από τους θεαματικούς οδηγούς, σε μια μοναδική πίστα με φόντο το Ηράκλειο Κρήτης. 

 

Συμμετοχές

Αφίσα

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το διαθέσιμο υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2016 14:53