07182024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τρίτη, 28 Απριλίου 2015 15:57

1oς Αγώνας Rotax Max 2015: Αποτελέσματα

   

   

 

Με 43 συμμετοχές ολοκληρώθηκε την Κυριακή 26 Απριλίου, ο 1ος Αγώνας Rotax Max Challenge, στην πίστα καρτ "Kartodromo", του Αγ.Στεφάνου.

Πολύ θέαμα και μεγάλη προσπάθεια, σημείωσαν οι οδηγοί όλων των κατηγοριών, καθώς έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά και μία εξαιρετική οδήγηση που προσέφερε σε όλους όσους παρακολουθούσαν τον αγώνα, ενδιαφέρουσες μάχες εντός του αγωνιστικού χώρου.
Στην κατηγορία Micro Max, την 3η θέση κατέλαβε ο Χρήστος Παπανικολάου, από την ομάδα Spartans, τη δεύτερη θέση ο Θάνος Ξηνταβελόνης, από την ομάδα Zorri Motorsport και στην πρώτη θέση του βάθρου ανέβηκε ο Γιάννης Λάτζης, από την ομάδα Chatzis Racing Team. Οι μικροί οδηγοί παρέλαβαν τα κύπελλα τους στην απονομή που ακολούθησε μετά τη λήξη του αγώνα, καθώς και από ένα σετ ελαστικών Mojo C2, χορηγία της EKO Racing, για τους 3 Αγώνες Rotax Max Challenge, που θα πραγματοποιηθούν το έτος 2015.
Στην κατηγορία Junior Max, την τρίτη θέση κατέκτησε, ο Κωνσταντίνος Κλίτα, από την ομάδα Spartans, τη δεύτερη θέση, ο Σωτήρης Αθανασόπουλος, από την ομάδα Chatzis Racing Team και στην πρώτη θέση του βάθρου, μετά την καρό σημαία, ανέβηκε ο Δημήτρης Τσίμπρης, από την ομάδα PRT Motorsport.
Στην κατηγορία Senior Max, στη γενική κατάταξη, την 3η θέση κατέκτησε ο Στέλιος Σαγανάς, από την ομάδα Chatzis Racing Team, τη 2η θέση, ο Στράτος Γαλανόπουλος, από την ομάδα Spartans και την πρώτη θέση, μετά από μία εξαιρετική οδηγική προσπάθεια, κατέκτησε ο Νίκος Ιωάννου, από την ομάδα Prt Motorsport.
Στην κατηγορία Senior Max Masters, υποκατηγορία της Max με οδηγούς άνω των 32 ετών, στην τρίτη θέση της κατηγορίας, τερμάτισε ο Χρίστος Παπαχριστόπουλος, από την ομάδα Praga Zachos Karting, στη δεύτερη θέση, ο Δημήτρης Παπαναστασίου, από την ομάδα Athens Kart Shop και την πρώτη θέση κατέκτησε επάξια, ο Νίκος Ιωάννου, ο οποίος τελικά αναδείχθηκε ο κυρίαρχος της Max, αποκτώντας δύο κύπελλα στην κατηγορία του!
Στην κατηγορία DD2 Max και μετά από έναν πολύ ενδιαφέρον αγώνα που όλοι παρακολουθήσαμε, στην 3η θέση της γενικής κατάταξης τερμάτισε, ο Δημήτρης Ζερβός, από την ομάδα Kartworks, στη 2η θέση ο Στέφανος Καμιτσάκης, από την ομάδα Intrepid Hellas και στην πρώτη θέση τερμάτισε, ο Δημήτρης Βασιλέρης, από την ομάδα PRT Motorsport.
Στην κατηγορία DD2 Masters, υποκατηγορία της DD2 με οδηγούς άνω των 32 ετών, στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Γιώργος Βασιλόπουλος, από την ομάδα PRT Motorsport, στη δεύτερη θέση, ο Σωτήρης Παπαχρήστου από την ομάδα Intrepid Hellas και την πρώτη θέση του βάθρου κατέκτησε επάξια, ο Δημήτρης Ζερβός, από την ομάδα Kartworks.

Eπόμενο ραντεβού για τον 2ο Αγώνα της Rotax, στις 28 Ιουνίου.

Αποτελέσματα

Last modified on Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 16:29