03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 12:58

Rotax Max Challenge Ηellas 2019: Στην εκκίνηση!

To Rotax Max Challenge Ηellas 2019 ξεκινά! Το Σαββατοκύριακο 30-31 Mαρτίου στην πίστα Κartodromo των Αφιδνών, διοργανώνεται ο πρώτος, φετινός διπλός γύρος, καθώς θα διεξαχθεί ένας αγώνας το Σάββατο και ένας την Κυριακή.

Θα ακολουθήσει στις 22-23 Ιουνίου μία ακόμα διπλή διοργάνωση, η οποία θα συμπληρώσει το φετινό αγωνιστικό πρόγραμμα του παλαιότερου θεσμού αγώνων Karting στην Ελλάδα.

Το ενδιαφέρον των οδηγών είναι τεράστιο, χάρη στον οικονομικό σχεδιασμό των τεσσάρων αγώνων σε δύο συναντήσεις, αλλά και στα εισιτήρια που θα εξασφαλίσουν οι τελικοί νικητές για τη συμμετοχή τους στη 'Ολυμπιάδα' του Παγκόσμιου Karting, το Rotax MAX Challenge Grand Finals 2019.

Ο μεγάλος Παγκόσμιος τελικός θα διεξαχθεί σε μια οικεία πίστα και εύκολα προσβάσιμη, στην Ιταλία. Σε μια πίστα η αγαπημένη των Ελλήνων «διεθνών», στο «The circuit of Sarno» στην Νάπολη! Και για εδώ το «ταξίδι» είναι οικονομικό.

Η Rotax Hellas έχει ήδη ξεκινήσει τις εργασίες έτσι ώστε το Rotax MAX Challenge Ηellas 2019, να είναι πλούσιο σε δράση και στηρίζει την οικονομική «συμπύκνωση» των εξόδων των συμμετεχόντων έτσι ώστε η επιτυχία να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο!

[Δελτίο Τύπου]

Συμπληρωματικός Κανονισμός