07172024Τετ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 10:13

RMC 2019: Ο πρώτος διπλός αγώνας της σεζόν

Πρεμιέρα του Rotax Max Challenge Hellas 2019 στην πίστα Kartodromo. Η πρώτη δοκιμασία των οδηγών, του πρώτου διπλού (Σάββατο-Κυριακή) αγώνα στην πίστα των Αφιδνών ήταν εντυπωσιακή. Η προσπάθεια όλων των οδηγών πρόσφερε στους φίλους του karting πλούσιο θέαμα, σε μία πίστα που θύμιζε διεθνή αγώνα αφού ήταν 'στολισμένη' στα χρώματα της Rotax. Παράλληλα η διαμόρφωση των χώρων στα πιτς 'πρόδιδε' την εμπειρία της διοργανώτριας εταιρίας που επί 20 συναπτά έτη πραγματοποιεί το Rotax Μax Challenge Hellas στα πρότυπα των διεθνών απαιτήσεων.

Πρώτος αγώνας

Αγωνιστικά στην κατηγορία Rotax Mini Max o περσινός 'πρωταθλητής' Γιώργος Καφαντάρης ήταν νικητής με τους Χρήστος Χατζή και Βασίλη Αγριτέλλη να τον συμπληρώνουν στο βάθρο.

Στην Rotax Junior Max o Στυλιανός Πετρίσης μετά από μία εντυπωσιακή μονομαχία με τον Γιώργο Καλιφατίδη ήταν νικητής. Ο Γιώργος Καλιφατίδης υποχώρησε στην τρίτη θέση για να βρεθεί στην δεύτερη ο Γιάννης Θεολόγος Ντάφος.

Στην 'διτάχυτη' Rotax DD2 Max (κεντρική φωτό) o Άκης Βασιλέρης με τον ομόσταυλό του, περσινό νικητή του επάθλου της κατηγορίας μονομάχησαν. Ο Άκης Βασιλέρης ήταν τελικός νικητής με τον Χρήστο Οικονόμου δεύτερο και τρίτο τον Δημήτρη Ζερβό που ήταν και πρώτος στην Rotax DD2 Max Master.

Στην κατηγορία Rotax Senior Max τα αποτελέσματα δεν επισημοποιήθηκαν αφού εκκρεμούν ενστάσεις και αναφορές που θα κριθούν από τα ανάλογα όργανα της Ο.Μ.Α.Ε.

Δεύτερος αγώνας

Συνέχεια της πρεμιέρας του Rotax Max Challenge Hellas 2019 στην πίστα Kartodromo, με τον δεύτερο αγώνα. Στην δεύτερη δοκιμασία των οδηγών, του πρώτου διπλού (Σάββατο-Κυριακή) αγώνα στην πίστα των Αφιδνών. Με ήλιο μεν αλλά αέρα δυνατό όπως και το Σάββατο έτσι και την Κυριακή συνεχίστηκε η αγωνιστική προσπάθεια των οδηγών του Rotax Max Challenge Hellas.

Αγωνιστικά στην κατηγορία Rotax Mini Max o περσινός 'πρωταθλητής' και νικητής του πρώτου αγώνα Γιώργος Καφαντάρης επανέλαβε με 'καρμπόν' και στον δεύτερο την επιτυχία του! Οι Βασίλης Αποστολίδης και Βασίλη Αγριτέλλης ήταν στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Στην Rotax Junior Max o Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, ο Νικόλας Λύκος και o Στυλιανός Καλέργης με την σειρά που αναφέρονται ήταν οι νικητές.

Στην Rotax Senior Max o Aνδρέας Δεβετζόγου επiκράτησε των Τίμου Δημητρίου και Κωνσταντίνου Κομνηνού.

Στην 'διτάχυτη' Rotax DD2 Max o περσινός 'πρωταθλητής' Χρήστος Οικονόμου πήρε την ρεβάνς από τον ομόσταυλό του Άκη Βασιλέρη για να μπει ανάμεσά τους, στην δεύτερη θέση ο Θανάσης Χατζόγλου.

Ο Δημήτρης Ζερβός ήταν και πάλι πρώτος στην Rotax DD2 Max Master με τους Σταύρο Κοντό και Μανώλη Τζαμαριαδάκη να τον ακολουθούν στην δεύτερη και τρίτη θέση!