03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 30 Μαϊος 2019 13:02

GSR: Προγράμματα εκπαίδευσης οδηγών Karting

Από την πρωτόγονη κοινωνία έως και τις ημέρες μας, ο αθλητισμός διαδραμάτισε και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε όλους τους τομείς της ζωής και της εξέλιξης των ανθρώπων. Από την εποχή της Βιομηχανικής Επανάστασης σηματοδοτήθηκε η μορφή και η οργάνωση του σύγχρονου αθλητισμού. Το karting από το 1960 αποτελεί σημαντικό και σύνθετο κεφάλαιο σε αυτή την Ιστορία.

Σύνθετο για το λόγο του ότι ο αθλητής έχει πολυδιάστατη εμπλοκή αναζητώντας την μέγιστη ικανοποίηση. Η υψηλή τεχνική της οδήγησης συνδυάζεται με τεχνολογία και αποτελούν στο σύνολό τους ένα απίστευτα εκπαιδευτικό πεδίο για τον ασχολούμενο. Αυτό απαιτεί και την τέλεια φυσική κατάσταση του οδηγού προκειμένου να ολοκληρωθεί η προσπάθεια.

Η ομάδα GSR (Galatsis Sotiris Racing) ακολουθώντας ένα προηγμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα διαθέτει ομάδα που προσφέρει την θεωρητική, τεχνική και πρακτική εκμάθηση έτσι ώστε ο "εκπαιδευόμενος" να παρουσιάζεται ολοκληρωμένος μετά το πέρας των μαθημάτων. Το karting όμως δεν σταματά εδώ, η μάχη με τον χρόνο στην πίστα απαιτεί συνεχή εμπλοκή. Η ομάδα GSR έχει έτοιμα και το επόμενα προγράμματα, που φθάνουν έως την συμμετοχή των μαθητών οδηγών στους αγώνες karting. H επιτυχία αυτών των προγραμμάτων, της GSR, είναι εμφανή από την απόδοση-διάκριση των οδηγών της στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting καθώς και των αντίστοιχων Επάθλων.

Προγράμματα Εκπαίδευσης Οδηγών Karting

A1: Για παιδιά από 4-6 ετών

Α2: Για παιδιά από 7-8 ετών

PRO: Για παιδιά από 8-12 ετών σε συνδυασμό με την συμμετοχή τους στους αγώνες στην κατηγορία mini ή micro

JUN: Για παιδιά από 13-15 ετών σε συνδυασμό με την συμμετοχή τους στους αγώνες στην κατηγορία Junior

SEΝ: Aπό 15 ετών και πάνω σε συνδυασμό με την συμμετοχή τους στους αγώνες στις κατηγορίες Senior, Club

SPΕ: Aπό 15 ετών και πάνω σε συνδυασμό με την συμμετοχή τους στους αγώνες στις κατηγορίες ΚΖ2, ΚΖ3, DD2

HOB: Ανεξαρτήτου ηλικίας που η επιθυμία του είναι να απολαμβάνουν το karting και την οδήγηση.