07152024Δευ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019 13:12

Αλέξανδρος Παπαευθυμίου: Επιστροφή στις πόλεις που αγάπησε

Η αρχή σηματοδότησε την πορεία... Εάν θέλει κάποιος να κατανοήσει, εκτιμήσει ένα οδηγό αγώνων karting, οφείλει να αναντρέξει στην αρχή του. Ήταν πριν τρία χρόνια στην πίστα του Ασπρόπυργου, ο απόφοιτος μαθητής της Speed Kart Academy, Αλέξανδρος Παπαευθυμίου, μόλις 9 ετών, συμμετέχει και κερδίζει σε αγώνα που διοργανώνεται, εκεί. Ήταν με διαφορά ο μικρότερος των 35 συμμετεχόντων!

Η αρχή σηματοδότησε την πορεία του. Κυπελούχος Ελλάδος κατηγορίας mini (8-10 ετών) το 2017, pole position την ίδια χρονιά στην γενική της κατηγορία mini (8-12 ετών!) στο απαιτητικό και δύσκολο P.i.C.K. Η αγωνιστική πορείά του εξελίσεται σύμφωνα με το πηγαίο ταλέντό του. Συνεχή αγωνιστική εξέλιξη και διακρίσεις καθιερώνοντάς τον μεταξύ των υποψηφίων για την πρώτη θέση του βάθρου σε όποιο αγώνα συμμετέχει στην κατηγορία junior πλέον, ως μέλος μίας οργανωμένης και πολύπειρης ομάδας!

Η λειτουργία της ομάδας
Μαζί οδηγός και ομάδα σχεδιάζουν τις κατάλληλες ενέργειες ώστε να προκύψουν τα βέλτιστα αποτελέσματα. Αγωνιστικά-τεχνικά η Maitos Kosmic Kart Racing Team από τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα προετοιμάζουν τον οδηγό ALέξανδρο ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε αγώνα ή πίστας. Η εμπερεία της Maitos Racing Team αποτελεί εγγύηση και για την σωστή λειτουργία και προσαρμογή του kart. Από τα αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο-πίστα προκύπτουν και οι ανάλογες εργασίες της ομάδας προβολής, έτσι ώστε να αναπτύσσεται παράλληλα κάθε υποστηρικτική μεθοδος email marketing. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και η σχέση εμπιστοσύνης οδηγού-χορηγού παγιώνεται!

Στα Social Media και πέρα από αυτά
Στα Social Media η προβολή της παρουσίας, απόδοσης, εξέλιξης, αγωνιστικής προσπάθειας του οδηγού αγώνων karting ΑLέξανδρου, δεν είναι ένα απλό προφίλ. Είναι μία δυναμική ομάδα οπαδών, που παρακολουθούν ''στενά'' τον δεκατετράχρονο. Η σελίδα-ομάδα του στο Facebook ή στο Instagram αξιοποιει τις δυνατότητες που προσφέρουν τα Social Media, προτρέποντας και διευκολύνοντας τους χρήστες να διαδώσουν τα νέα, στους φίλους. Έτσι δημιουργείται μια ολοκληρωμένη στρατηγική επικοινωνίας μέσα από τα social media, με πολλαπλό σκοπό την ανέλιξη του οδηγού ως μέσο προβολής των χορηγών του αλλά και την γνωριμία, εξάπλωση του karting ευρύτερα!

Ο πόλεις που αγάπησε
Στις πίστες και στις πόλεις ανά την Ελλάδα που αγάπησε ο ΑLέξανδρος Παπαευθυμίου, επιστρέφει! Στην Πάτρα όπου στην κατηγορία mini, ''έγραψε'' τον πρώτο χρόνο στα επίσημα δοκιμαστικά στο P.i.C.K. 2017 και την ίδια χρονιά στην Θεσσαλονίκη όπου στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας. Κάποια σημαντικά πράγματα, όπως λέει και ο ίδιος δεν ξεχνιούνται: ''... όσο θα συμμετέχω στους αγώνες karting θέλω να προσπαθώ να αγωνίζομαι στο P.i.C.K. στην Πάτρα αλλά και στην Θεσσαλονίκη που εκτός από το ότι εκεί πήρα τον πρώτό μου τίτλο, είχα και την πρώτή μου νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το 2018. Πάτρα και Θεσσαλονίκη είναι οι πόλεις της καρδιάς μου. Την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου θα είμαι εκεί στην ''πίστα'' της πλατείας Αγίου Γεωργίου και κατόπιν ''γραμμή'' και προετοιμασία για Κύπελλο και Θεσσαλονίκη!..''

[Δελτίο Τύπου]

 

Last modified on Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019 13:16