07152024Δευ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 16:02

Rotax MAX Challenge Grand Finals: Στο δρόμο για το Πορτιμάο

Η Brp-Rotax σε ταξιδεύει επί 20 χρόνια με το ''Rotax MAX Challenge Grand Finals'' σε όλο τον πλανήτη. Από το Πουέρτο Ρίκο έως το Μπαχρέιν και από την Ευρώπη έως την Αφρική. Η επιλογή του τόπου που θα γίνει ο φετινός Παγκόσμιος τελικός, η ''Ολυμπιάδα του Karting'' όπως τον χαρακτηρίζουν όσοι τον έχουν ζήσει από κοντά καθώς και η αλλαγή ημερομηνίας, στόχο έχει την ασφαλή διεξαγωγή του μακριά από τη πανδημία.

Έτσι ο φετινός τελικός θα ξεκινήσει από τις 23 Ιανουαρίου του 2021! Ο τόπος και η πίστα στο Πορτιμάο της Πορτογαλίας είναι οικείος σε όσους ακολουθούν την Rotax αφού και το 2017, στον ίδιο χώρο έγινε ο Παγκόσμιος τελικός.

Το ονοματεπώνυμο σας, αγωνιστική άδεια και ανάλογα με την ηλικία σας ''μπαίνετε'' στο παιχνίδι. Η περιπέτεια των Ελλήνων οδηγών karting αρχίζει και τελειώνει σε ένα Σαββατοκύριακο. Σε ένα διπλό αγώνα το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και την Κυριακή 1 Νοεμβρίου το Rotax Challenge Hellas 2020, ανοίγει και κλείνει την αυλαία του, δίνοντας την μεγάλη ευκαιρία στους συμμετέχοντες... Οι νικητές θα ταξιδέψουν στο Πορτιμάο!

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε, προετοιμασία, Αθήνα, τέλη Οκτωβρίου, Rotax Challenge Hellas 2020, Πορτιμάο, Ιανουάριος '21, Rotax MAX Challenge Grand Finals.