03282024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021 08:11

Συνέχεια στην Πάτρα για το IAME Series Greece

Μετά την εντυπωσιακή από πλευράς θεάματος και συμμετοχών πρεμιέρα στο Kartodromo, το IAME Series Greece ετοιμάζεται να πατήσει ξανά γκάζι, με τη διεξαγωγή του δεύτερου γύρου για τη σεζόν του 2021!

Το πεδίο μάχης των ταλαντούχων «warriors» της ελληνικής εκδοχής του θεσμού που διεξάγεται σε κάθε άκρη του πλανήτη, μεταφέρεται στην Πάτρα και συγκεκριμένα, στην φιλόξενη πίστα Kartmania. Στις 27/6 όλα τα βλέμματα των φίλων του karting θα είναι στραμμένα στα Βραχναίικα, για τον αγώνα που διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο ΦΙΛΜΠΑ, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και την Αντιπεριφέρεια Π.Ε. Αχαΐας Αθλητισμού–Εθελοντισμού και Ολυμπισμού.

Η διαδικασία υποβολής συμμετοχής μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος της OMAE (e-omae-epa.gr) είναι ακόμα ανοιχτή και με τις έως τώρα ενδείξεις, προβλέπεται συνωστισμός και στις τέσσερις κατηγορίες (X30 MINI, X30 JUNIOR, X30 SENIOR και X30 MASTER), με το τοπικό στοιχείο να αναμένεται να είναι όπως συνήθως έντονο! Σε μερικές ημέρες θα υπάρξει νέα ενημέρωση σχετικά με τον αριθμό συμμετοχών καθώς και όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τον αγώνα.

Με την υγεία των αγωνιζομένων και των εκπροσώπων των ομάδων να αποτελούν αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα, τονίζεται πως στους αγώνες του IAME Series Greece εφαρμόζεται το Ειδικό Πρωτόκολλο Υγιεινής και Ασφαλείας Αγώνων Karting που επιβάλλει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενώ οι εκπρόσωποι του Τύπου καλούνται να αιτηθούν διαπίστευσης στην ΟΜΑΕ.

Θα θέλαμε επίσης να υπενθυμίσουμε πως η επίσημη ιστοσελίδα του IAME Series Greece είναι σε πλήρη λειτουργία και εκεί μπορείτε να βρείτε κάθε λεπτομέρεια σχετικά με το θεσμό.

Τέλος, εκτός από την διαρκή ενημέρωση μέσω social media, διαθέσιμη είναι ξανά μία ακόμα καινοτομία για το χώρο του ελληνικού karting: η επίσημη εφαρμογή «IAME Series Greece».

Για συσκευές Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iameseriesgreece.app 
Για συσκευές iOS:
https://itunes.apple.com/tw/app/iame-series-greece/id1449605100?l=en&mt=8