07172024Τετ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 14:39

36 Ολυμπιακό Ράλλυ 2015: Αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 36ο Ολυμπιακό Ράλλυ που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην περιοχή της Ηλείας. Ο αγώνας εξελίχθηκε υπό όχι ιδανικές καιρικές συνθήκες και αποδείχθηκε πραγματικά δύσκολος για τα πληρώματα που συμμετείχαν, με αποτέλεσμα να φτάσουν στον τερματισμό μόλις 18.
Μετά από δύσκολη μάχη με τη λάσπη και τους αντίπαλους συνδυασμού νικητές αναδείχθηκαν οι Πρωταθλητές Ελλάδος 2014, Λάμπρος Κύρκος - Γιώργος Πολυζώης (Mitsubishi Lancer EVO IX) που οδήγησαν έξυπνα και γρήγορα, παίρνοντας από την αρχή σημαντική διαφορά, την οποία διατήρησαν μέχρι το τέλος. Στη 2η θέση ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους οι Θέμης Χαλκιάς – Λεωνίδας Μαχαίρας (Mitsubishi Lancer EVO IX), ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισαν οι τοπικοί Δημήτρης Τσαπέκης – Δημήτρης Κοκκινάκης (Subaru Impreza WRX STi N12).
Την νίκη στην F2 κατέκτησαν οι επίσης τοπικοί Αντώνης Αγγελόπουλος - Χρήστος Δίπλας (Toyota Yaris) μετά από πολύ καλή εμφάνιση.
Αξίζει να σημειωθεί πως παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες οι θεατές έδωσαν το παρόν, τόσο στις Ειδικές Διαδρομές της Κυριακής, όσο και στην Τελετή Εκκίνησης του αγώνα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στον Πύργο.
Επόμενος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, το διήμερο Ράλλυ Φθιώτιδος στις 25-26 Απριλίου.

   

   

Αποτελέσματα

Last modified on Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 15:49