07152024Δευ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τρίτη, 07 Απριλίου 2015 11:00

32 Ράλλυ Φθιώτιδος 2015

Η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του 2ου και 3ου γύρου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, του 32ου Ράλλυ Φθιώτιδος που θα έχει ως επίκεντρο τη Λαμία, έχει ξεκινήσει. Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τους χορηγούς του αγώνα, χωρίς τη βοήθεια των οποίων η διοργάνωση ενός τόσο απαιτητικού αθλητικού γεγονότος θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολη. Μεγάλος Χορηγός του αγώνα, είναι το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χαλκιάς το οποίο μάλιστα δίνει τον τίτλο του και στην ονομασία του αγώνα, που πλέον ονομάζεται 32ο Ράλλυ Φθιώτιδος "Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς".
Στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η χορηγική υποστήριξη γεγονότων όπως το Ράλλυ Φθιώτιδος είναι πολύ σημαντική και η συνεργασία με το "Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς", καθώς και όλους τους χορηγούς που στηρίζουν τον αγώνα, έρχεται στην κατάλληλη στιγμή. Ανάμεσα στους χορηγούς του 32ου Ράλλυ Φθιώτιδος "Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς" λοιπόν συγκαταλέγονται  η Peugeot, η Motul και η Θερμοπετρόλ-Χατζητσοπάνης, με την τελευταία να έχει ιδιαίτερη θέση στην "καρδιά" του αγώνα, αφού στηρίζει διαχρονικά όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες του Σωματείου.
Το 32ο Ράλλυ Φθιώτιδος, αποτελείται από 2 αγωνιστικές ημέρες σε διαφορετικές επιφάνειες και προσμετρά ως δυο διαφορετικοί αγώνες στο πρόγραμμα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ.  Ο αγώνας του Σαββάτου 25 Απριλίου 2015, που θα είναι ο 2ος γύρος του θεσμού, θα διεξαχθεί σε ασφάλτινες επιφάνειες και αγαπημένες Ειδικές Διαδρομές, τη στιγμή που ο 3ος γύρος του Πρωταθλήματος Ράλλυ, την Κυριακή 26 Απριλίου 2015, θα είναι χωμάτινος.
Πιστή στη λογική της για διοργάνωση αγώνων υψηλών προδιαγραφών σε επίπεδο οργάνωσης, θεάματος και ασφάλειας, η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.) ετοιμάζεται να ανεβάσει περαιτέρω τον πήχη  για φέτος, διοργανώνοντας για πρώτη φορά Υπερ-Ειδική Διαδρομή μέσα στην πόλη της Λαμίας, με την οποία θα ολοκληρωθεί ο ασφάλτινος αγώνας, το απόγευμα του Σαββάτου 25 Απριλίου. Η Υπερειδική Διαδρομή "Άγιος Λουκάς" αναμένεται να προσελκύσει πολύ μεγάλο αριθμό θεατών, τόσο λόγω της θεαματικής φύσης της, όσο και -κυρίως- λόγω της εύκολης πρόσβασης, αφού βρίσκεται μέσα στην πόλη, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν και αναμένεται να εκτοξεύσει τη δημοτικότητα του αγώνα!  Η γιορτή που θα ξεκινήσει με τη διεξαγωγή της Υπερ-Ειδικής Διαδρομής θα κορυφωθεί στο πιο κεντρικό σημείο της Λαμίας, αφού  μετά την ολοκλήρωσή της, τα πληρώματα θα κατευθυνθούν προς την Πλατεία Ελευθερίας για πανηγυρικό τερματισμό και ενδιαφέροντα happenings, με την παρουσία πολλών θεατών οι οποίοι θα βρίσκονται εκεί για να απολαύσουν την καθιερωμένη βόλτα του Σαββάτου!
Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, επίκεντρο και των δύο αγώνων, φιλοξενώντας το Χώρο Επισκευών, το Park Ferme, τη Γραμματεία και το Γραφείο Τύπου θα είναι η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας (Π.Ε.Λ.), οι εγκαταστάσεις της οποίας έχουν φιλοξενήσει με απόλυτη επιτυχία ορισμένα από τα πλέον επιτυχημένα Ράλλυ Ακρόπολις των τελευταίων ετών, κατά την περίοδο 2003-2005. Το Σάββατο 25 Απριλίου 2015, αποτελείται από 2 γνωστές Ειδικές Διαδρομές (Μπράλος, Οινοχώρι-Καλοσκοπή), με την πρώτη να διεξάγεται 3 φορές και τη δεύτερη 2 φορές και φυσικά, την Υπερ-Ειδική Διαδρομή! Την Κυριακή 26 Απριλίου 2015, ημέρα διεξαγωγής του 3ου γύρου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, τα πληρώματα θα συμμετάσχουν σε δυο επαναλαμβανόμενες χωμάτινες Ειδικές Διαδρομές (Γραμμένη, Δίβρη), με την πρώτη να είναι γνωστή από το παρελθόν, όταν και μέρος της είχε συμπεριληφθεί στο Ράλλυ Ακρόπολις. Ο χωμάτινος αγώνας, θα τερματίσει επίσης στην Πλατεία Ελευθερίας της Λαμίας, υπό τα βλέμματα πολλών θεατών που θα βρίσκονται εκεί για να θαυμάσουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, να δουν από κοντά τους οδηγούς και παράλληλα, να απολαύσουν τη βόλτα τους στο πιο κεντρικό σημείο της Πρωτεύουσας της Φθιώτιδας!
Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως για ακόμη μια χρονιά, η κοινωνία της Λαμίας και της Φθιώτιδας γενικότερα στηρίζουν εμπράκτως το Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, τη στιγμή που η υποστήριξη από την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ιδιαίτερα δυναμική, αφού τόσο η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος όσο και ο Δήμος Λαμιέων, το Επιμελητήριο Φθιώτιδος και όλοι οι Τοπικοί Φορείς διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη διοργάνωση του αγώνα, από τη σκοπιά  του Συν-Διοργανωτή.

32ο ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ " Ι ΚΤΕΟ ΧΑΛΚΙΑΣ" - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Έναρξη υποβολής δηλώσεων συμμετοχής: Δευτέρα 6 Απριλίου 2015
Λήξη προθεσμίας υποβολής δηλώσεων συμμετοχής:  Παρασκευή 17 Απριλίου 2015  (ώρα 20.00)
Δηλώσεις συμμετοχής: 22310 37201 (fax),  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (E-mail)
Πληροφορίες: Γραφεία Α.Λ.Α.Λαμίας (2231 037200 – 6977 959322)
Τεχνικός και Διοικητικός Έλεγχος: Παρασκευή 24 Απριλίου 2015, Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, ώρα 16.00-19.00
Εκκίνηση Ασφάλτινου αγώνα: Σάββατο 25 Απριλίου 2015, Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, ώρα 9.30
Τερματισμός Ασφάλτινου αγώνα: Σάββατο 25 Απριλίου 2015, Πλατεία Ελευθερίας (Λαμία), ώρα 18.23
Εκκίνηση Χωμάτινου αγώνα: Κυριακή 26 Απριλίου 2015, Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, ώρα 10.00
Τερματισμός  Χωμάτινου αγώνα: Κυριακή 26 Απριλίου 2015, Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, ώρα 15.47

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΓΩΝΑ: http://www.alal.gr/

Δήλωση Συμμετοχής

Κανονισμός (Άσφαλτος)

Χάρτης (Άσφαλτος)

Χάρτης (SSS)

Ωράριο (Άσφαλτος)

Κανονισμός (Χώμα)

Χάρτης (Χώμα)

Ωράριο (Χώμα)

Last modified on Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 15:50