01202022Πεμ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 10:48

32ο Ράλλυ Φθιώτιδος "Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς": Αποτελέσματα

   

   

Ασφάλτινος Αγώνας (2ος Γύρος ΠΠΡ)
Αντάξιος των προσδοκιών αποδείχθηκε ο ασφάλτινος αγώνας του 32ου Ράλλυ Φθιώτιδος "Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς" με έντονο συναγωνισμό μέχρι την Υπερειδική "Άγιος Λουκάς", που έκλεψε τις εντυπώσεις συγκεντρώνοντας πλήθος θεατών και τελικούς νικητές τους Λάμπρο Κύρκο-Γιώργο Πολυζώη!

Η αναμονή τελείωσε και φτάσαμε στη διεξαγωγή του 32ου Ράλλυ Φθιώτιδος "Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς", που αποτελεί τον 2ο και 3ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ και διοργανώνεται από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας. Η αγωνιστική ημέρα του Σαββάτου περιλάμβανε τον ασφάλτινο αγώνα του διημέρου, που αποτελεί ταυτόχρονα τον 2ο γύρο του Πρωταθλήματος.
Κύρια χαρακτηριστικά ήταν ο έντονος συναγωνισμός, με τους τελικούς νικητές Λάμπρο Κύρκο-Γιώργο Πολυζώη να χρειάζεται να φτάσουν στο STOP της τελευταίας Ειδικής Διαδρομής για να πληροφορηθούν τη νίκη τους και φυσικά, η Υπερειδική "Άγιος Λουκάς" που διοργανώθηκε με επιτυχία μέσα στη Λαμία και μεταδόθηκε ζωντανά από το Star Κεντρικής Ελλάδας που εκπέμπει πανελλαδικά μέσω του OTE TV, συγκεντρώνοντας παράλληλα πλήθος κόσμου που δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των πρωταγωνιστών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ. Το γεγονός μάλιστα,  πως τέτοιο πλήθος  αψήφησε την άνεση της τηλεόρασης του σπιτιού του, δείχνει για ακόμη μια φορά πως ο κόσμος διψάει για αθλητικά γεγονότα μεγάλου βεληνεκούς, καθώς επίσης και πως η δημοτικότητα του μηχανοκίνητου αθλητισμού παραμένει υψηλή.
Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, η καλή ημέρα είχε φανεί από το πρωί, με 33 πληρώματα να ξεκινούν από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, που αποτελεί το επίκεντρο του διημέρου, για να αγωνιστούν σε 6 Ειδικές Διαδρομές. Οι τελικοί νικητές Λάμπρος Κύρκος-Γιώργος Πολυζώης (Mitsubishi Lancer EVO IX), έφτασαν σε μια δύσκολη νίκη, αφού η ημέρα τους -όπως και των περισσότερων πρωταγωνιστών του αγώνα- είχε καλές και κακές στιγμές. Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο πέρασμα από την Καλοσκοπή, είχαν τη στιγμή τους με πολλά χιλιόμετρα, όταν σε μια γρήγορη δεξιά στροφή το Mitsubishi Lancer EVO IX χτύπησε στο τσιμέντο, με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί στην απέναντι πλευρά του δρόμου και το πλήρωμα να κινδυνεύσει με έξοδο από το δρόμο, όμως ευτυχώς οι σωστοί χειρισμοί του Λάμπρου Κύρκου οδήγησαν μόνο σε υλικές ζημιές στο πίσω δεξιά μέρος του αυτοκινήτου και σε χάσιμο περίπου 45 δευτερολέπτων. Έπειτα από αυτό, οι Πρωταθλητές αύξησαν το ρυθμό τους και σημείωσαν τον ταχύτερο χρόνο σε όλες τις εναπομείνασες Ειδικές Διαδρομές, φτάνοντας τελικά στη νίκη, μόλις στην τελευταία Ειδική Διαδρομή. Στη δεύτερη θέση της κατάταξης, τερμάτισαν οι Γιώργος Φιλιππίδης-Μαρία Παυλή Κορρέ (Mitsubishi Lancer EVO IX). Το πλήρωμα ξεκίνησε τον αγώνα συντηρητικά και διαρκώς αύξανε το ρυθμό του, με αποτέλεσμα από την 3η Ειδική Διαδρομή (Μπράλος ΙΙ) να βρεθεί στην κορυφή της κατάταξης. Σε εκείνο το σημείο άρχισαν οι δικές τους ατυχίες, αφού ένα κλατάρισμα στο δεύτερο πέρασμα από τον Μπράλο οδήγησε σε μείωση της διαφοράς με αποτέλεσμα, η Υπερειδική διαδρομή να ξεκινήσει με διαφορά 1,78 δλ. υπέρ των Φιλιππίδη-Κορρέ, με τους Κύρκο-Πολυζώη να ακολουθούν. Ότι φάνταζε ιδανικό για τους θεατές, δηλαδή μια μάχη μέχρις εσχάτων για τη νίκη, ολοκληρώθηκε με τους Φιλιππίδη-Κορρέ να έχουν τη δική τους στιγμή στα πρώτα και πολύ γλιστερά μέτρα της διαδρομής, που κόστισαν σε δευτερόλεπτα και τους οδήγησε τελικά, στη 2η θέση. Το βάθρο των νικητών, συμπληρώνουν οι Βασίλης και Γιάννης Βελάνης (Mitsubishi Lancer EVO IX), που ήταν ένα από τα λίγα πληρώματα κορυφής που δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ πίσω τους βρέθηκαν οι Γρηγόρης Νιώρας-Κώστας Κακαλής (Subaru Impreza N12).
Στην F2, δηλαδή την κατηγορία των δικίνητων αυτοκινήτων, νικητές αναδείχθηκαν οι Βασίλης Αναδιώτης-Μανώλης Μακρινός (Renault Clio Sport), που πήραν εξαρχής το προβάδισμα και μάλιστα τερμάτισαν στην 5η θέση της γενικής κατάταξης. Την πρώτη τριάδα της F2 συμπλήρωσαν οι Γιώργος Γεροδήμος-Άλκης Ρέντης (Honda Civic Type-R, Α/7) και οι τοπικοί Παρασκευάς Φούρλας-Ελένη Παππά (Honda Civic, Ε/11), που μάλιστα κέρδισαν την κατηγορία Ε. Όσον αφορά στις επιμέρους κλάσεις, στην Α/5 οι "Pazonen"-Γιάννης Σαρητσόγλου (Toyota Yaris) και στην Α/6 επικράτησαν οι Γιάννης Σύλλας-Παναγιώτης Κουκλιαμπής (Citroen Saxo).
Όπως προαναφέραμε, ο αγώνας είχε έντονο συναγωνισμό και αυτό οδήγησε και σε σημαντικές εγκαταλείψεις. Οι Στέφανος Καμιτσάκης-Σπύρος Κολτσίδας (Mitsubishi Lancer EVO IX) σημείωσαν τον ταχύτερο χρόνο στις δύο πρώτες Ειδικές Διαδρομές του αγώνα, όμως αμέσως μετά την 2η Ε.Δ. (Καλοσκοπή), διαπίστωσαν ένα πρόβλημα στον εμπρός δεξιό τροχό, που τους οδήγησε σε μεγάλη καθυστέρηση με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός χρόνου στο Service Park. Ακόμη, εκτός αγώνα έμειναν οι Παναγιώτης Καμπύλης-Σταύρος Σταμέλος στο πρώτο πέρασμα της Καλοσκοπής, που εγκατέλειψαν με πρόβλημα στον κινητήρα του Skoda Fabia S2000, στην πρώτη εμφάνιση με το νέο τους αυτοκίνητο και ενώ είχαν προλάβει να πετύχουν τον 3ο χρόνο γενικής στην πρώτη Ειδική Διαδρομή του αγώνα. Ακόμη, στις σημαντικότερες εγκαταλείψεις συγκαταλέγονται αυτές των Διονύση Σπανού-Σωτήρη Γκότοβου, με πρόβλημα στην εξάτμιση του Subaru Impreza N12 και των Στέλιου Χαλδαίου-Κωνσταντίνου Σαμαρά, που είχαν δύο κλαταρίσματα στην ίδια Ειδική Διαδρομή, με το Citroen C2 R2.
Ο ασφάλτινος αγώνας του 32ου Ράλλυ Φθιώτιδος ολοκληρώθηκε, αποσπώντας θετικά σχόλια από όλους τους οδηγούς για το οργανωτικό του επίπεδο και κυρίως, για την πραγματοποίηση της Υπερειδικής μέσα στην πόλη της Λαμίας. Το πρωτόγνωρο και δύσκολο αυτό εγχείρημα, συντελέστηκε μάλιστα υπό ιδανικές συνθήκες, καθώς σε αυτό συνεργάστηκαν με την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας καταξιωμένοι επαγγελματίες όπως ο δημοσιογράφος Τάκης Πουρναράκης και ο σκηνοθέτης Περικλής Ασπρούλιας, με τον πρώτο να παρουσιάζει ειδική εκπομπή για την Υπερειδική και να σχολιάζει ζωντανά τα τεκταινόμενα σε αυτήν, από το Studio του Star Κεντρικής Ελλάδας, που μετέδιδε τον αγώνα σε όλη την Ελλάδα μέσω της συχνότητας του OTE TV!

Οι πρωταγωνιστές δήλωσαν:
Λάμπρος Κύρκος:
Ήταν ένας ωραίος αγώνας με πολύ κόσμο. Ιδιαίτερα η Υπερειδική ήταν πολύ ωραία, με πάρα πολύ κόσμο και αυτό μας ευχαρίστησε πολύ. Η διοργάνωση Υπερειδικών Διαδρομών μέσα στις πόλεις είναι πολύ καλή και μακάρι αυτό να γίνει και από άλλα Σωματεία. Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, γιατί ήταν μια δύσκολη ημέρα για εμάς.
Γιώργος Φιλιππίδης:
Ήταν μια πολύ ωραία ημέρα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Σήμερα φάνηκε το πνεύμα των αγώνων, καθώς παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα, χαρήκαμε όταν είδαμε τους συναθλητές μας να προσφέρονται να μας βοηθήσουν. Παρά τις ατυχίες λοιπόν, χαιρόμαστε που βρισκόμαστε εδώ και είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.
Βασίλης Βελάνης:
Η Υπερειδική ήταν εκπληκτική και πάρα πολύ καλή για τους χορηγούς μας, λόγω της παρουσίας τόσο μεγάλου πλήθους κόσμου. Μακάρι να διοργανώνεται τέτοια Υπερειδική σε κάθε πόλη. Είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία μας.
Βασίλης Αναδιώτης:
Ο αγώνας ήταν ωραίος και καλοστημένος. Από άποψη δημοσιότητας πήγε πολύ καλά, ενώ και σε οργανωτικό επίπεδο ήταν εξαιρετικός. Ο αγώνας για εμάς ήταν λίγο πιεστικός αρχικά, όμως έπειτα χαλαρώσαμε. Η Υπερειδική Διαδρομή ήταν πολύ καλή ιδέα. Το αυτοκίνητο ήταν πολύ καλό και είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα.
   

   

Χωμάτινος Αγώνας (3ος Γύρος ΠΠΡ)
Ο χωμάτινος αγώνας του 32ου Ράλλυ Φθιώτιδος "Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς" αποτέλεσε το επιστέγασμα ενός απόλυτα επιτυχημένου αγωνιστικού διημέρου με επίκεντρο την Λαμία και νικητές για ακόμη μια ημέρα, τους Λάμπρο Κύρκο-Γιώργο Πολυζώη με Mitsubishi Lancer EVO IX!

Μετά τη πρωτόγνωρη επιτυχία της διοργάνωσης Υπερειδικής Διαδρομής μέσα στην πόλη της Λαμίας το Σάββατο 25/4, με την παρουσία πολύ μεγάλου αριθμού θεατών και τη ζωντανή μετάδοση του γεγονότος από το Star Κεντρικής Ελλάδας, που εκπέμπει πανελλαδικά μέσω του OTE TV, τη Κυριακή 26/4 τα φώτα στράφηκαν στον χωμάτινο αγώνα του διημέρου που διοργάνωσε η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας.
Ο χωμάτινος αγώνας, αποτέλεσε τον 3ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ και αποτελούνταν από 2 επαναλαμβανόμενες Ειδικές Διαδρομές (Γραμμένη, Δίβρη) συνολικού μήκους 81.34 χιλιομέτρων. Ο καλός καιρός στάθηκε αρωγός ώστε πολλοί θεατές να βρεθούν και σήμερα στις "κερκίδες" των Ειδικών Διαδρομών για να απολαύσουν τα περάσματα των πρωταγωνιστών του Πρωταθλήματος, μέσα στην πανέμορφη φύση της Φθιώτιδας. Ο αγώνας αποδείχθηκε ιδιαίτερα απαιτητικός για ανθρώπους και μηχανές, στοιχείο που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι εκ των 27 πληρωμάτων  που ξεκίνησαν, τερμάτισαν τα 17.
Όσον αφορά στις αγωνιστικές επιδόσεις, οι νικητές του ασφάλτινου αγώνα Λάμπρος Κύρκος-Γιώργος Πολυζώης (Mitsubishi Lancer EVO IX) πήραν από την αρχή το προβάδισμα, δίχως να το χάσουν σε κανένα σημείο του αγώνα, σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο σε 2 από τις 4 Ειδικές Διαδρομές και ελέγχοντας τον ανταγωνισμό. Με αυτόν τον τρόπο, έφτασαν στην 3η φετινή τους νίκη σε ισάριθμους αγώνες, αφού θυμίζουμε πως είχαν επικρατήσει και στο Ολυμπιακό Ράλλυ, που άνοιξε την αυλαία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Πίσω τους όμως, είχαμε μάχη που έληξε στην τελευταία Ειδική Διαδρομή και αφορούσε στην κατάληψη της δεύτερης θέσης. Δεύτεροι λοιπόν, τερμάτισαν τελικά οι Θέμης Χαλκιάς-Λεωνίδας Μαχαίρας (Mitsubishi Lancer EVO IX) που στο πρώτο σκέλος δεν είχαν σωστό στήσιμο στο αυτοκίνητό τους, κάτι που διόρθωσαν στο σέρβις και σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο στην τελευταία Ειδική Διαδρομή, ξεπέρασαν στο νήμα τους Γιάννη Αναγνωστάκο-Νίκο Μουζάκη (Mitsubishi Lancer EVO IX), που πραγματοποίησαν τον πρώτο τους φετινό αγώνα με αυτοκίνητο τέτοιων προδιαγραφών. Οι Αναγνωστάκος-Μουζάκης, έχασαν χρόνο στην πρώτη Ειδική Διαδρομή λόγω ενός μικρού λάθους που τους στοίχισε λίγα δευτερόλεπτα, αλλά και λόγω λάθος ρυθμίσεων στα διαφορικά του Mitsubishi Lancer. Έπειτα διόρθωσαν τις ρυθμίσεις των διαφορικών και βελτίωσαν αισθητά τις επιδόσεις τους, σημειώνοντας μάλιστα και έναν ταχύτερο χρόνο σε Ειδική Διαδρομή, επίδοση που ο Γιάννης Αναγνωστάκος πέτυχε για πρώτη φορά στην αγωνιστική του πορεία.
Μια θέση πιο πίσω, τερμάτισαν οι Άρης Μαγιάφης-Ελένη Μαλακτάρη (Mitsubishi Lancer EVO IX), ενώ τους ακολούθησαν οι Βασίλης και Γιάννης Βελάνης (Mitsubishi Lancer EVO IX), που στο δεύτερο loop ταλαιπωρήθηκαν από πρόβλημα με το τούρμπο του αυτοκινήτου τους, που επηρέασε πολύ την προσπάθειά τους.
Στη μάχη της F2, νικητές αναδείχθηκαν οι τοπικοί Θόδωρος Τσάκαλος-Σπύρος Τσέλιος (Toyota Yaris) που ήταν ταχύτατοι από την αρχή του αγώνα και σημείωσαν εξαιρετικούς χρόνους, επικρατώντας ταυτόχρονα στην κλάση Α/5. Τους ακολούθησαν, οι επίσης Λαμιώτες Κωνσταντίνος και Αλέξανδρος Αντωνίου (Ford Escort) που εκτός από την δεύτερη θέση της F2 κατέκτησαν και τη νίκη στην κατηγορία Ε. Το βάθρο της F2, συμπλήρωσαν οι Γεράσιμος Χαλιβελάκης-Γιάννης Μαγγανάς (Nissan Almera).
Όπως προαναφέραμε, πολλά πληρώματα ατύχησαν και δεν κατάφεραν να τερματίσουν. Οι Γιώργος Φιλιππίδης-Μαρία Παυλή Κορρέ (Mitsubishi Lancer EVO IX) είχαν τη στιγμή τους στην πρώτη Ειδική Διαδρομή, όμως δεν το έβαλαν κάτω και παρόλο που έχασαν περισσότερα από  7 λεπτά. Παρόλα αυτά, συνέχισαν τον αγώνα προτού τεθούν οριστικά εκτός μετά από έξοδο, στο δεύτερο πέρασμα από την Ειδική Διαδρομή Γραμμένη, που δεν ήταν καθόλου τυχερή για εκείνους. Πέραν των Φιλιππίδη-Κορρέ, στις σημαντικές εγκαταλείψεις συγκαταλέγονται αυτές των Πάνου Ζήση-Αλέξανδρου Τσιάπα (Mitsubishi Lancer EVO VI) από δίσκο, των Διονύση Σπανού-Σωτήρη Γκότοβου (Subaru Impreza) από υπερθέρμανση κινητήρα, των "Pazonen"-Γιάννη Σαρητσόγλου (Toyota Yaris) από έξοδο και των νικητών της F2 στο Ολυμπιακό Ράλλυ, Αντώνη Αγγελόπουλου-Χρήστου Δίπλα (Toyota Yaris) λόγω υπερθέρμανσης του κινητήρα.
Το 32ο Ράλλυ Φθιώτιδος "Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς" στέφθηκε κατά γενική ομολογία με απόλυτη επιτυχία, αφού η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας ανέβασε ψηλά τον πήχη, ιδιαίτερα μέσω της διοργάνωσης της Υπερειδικής "Άγιος Λουκάς" μέσα στη Λαμία. Ακόμη μεγαλύτερη απήχηση στην Υπερειδική έδωσε η  απευθείας μετάδοσή της από το μεγαλύτερο τηλεοπτικό κανάλι της περιοχής, το Star Κεντρικής Ελλάδας που εκπέμπει πανελλαδικά μέσω του ΟΤΕ TV, τη στιγμή που η ΑΛΑΛ εξασφάλισε ως ειδικούς συνεργάτες στο εγχείρημα αυτό, καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου όπως ο δημοσιογράφος Τάκης Πουρναράκης και ο σκηνοθέτης Περικλής Ασπρούλιας.
Σε αυτό το σημείο, να αναφέρουμε πως το www.motori.gr, εκ των Χορηγών Επικοινωνίας του αγώνα, αθλοθέτησε ειδικά έπαθλα, που είχε προκηρυχθεί να απονεμηθούν στο ταχύτερο πλήρωμα της Υπερειδικής του χθεσινού αγώνα και στο ταχύτερο πλήρωμα της πρώτης σημερινής Ειδικής Διαδρομής. Τα συγκεκριμένα έπαθλα κέρδισαν εντέλει οι Λάμπρος Κύρκος-Γιώργος Πολυζώης, που κυριάρχησαν στο αγωνιστικό διήμερο με επίκεντρο την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Οι πρωταγωνιστές δήλωσαν:
Λάμπρος Κύρκος:
Σήμερα όλα κύλησαν ομαλά για εμάς. Γλιστρούσαμε πολύ στην Ειδική Διαδρομή Γραμμένη, ενώ στην Ειδική Διαδρομή Δίβρη κινηθήκαμε και στα δυο περάσματα προσεκτικά, για να αποφύγουμε τις πολλές πέτρες που υπήρχαν στο οδόστρωμα. Η διοργάνωση της Υπερειδικής Διαδρομής ήταν μια πολύ έξυπνη ιδέα, κάτι που φάνηκε από το ενδιαφέρον του κόσμου. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα.
Θέμης Χαλκιάς:
Σήμερα διασκεδάσαμε πολύ. Όλα κύλησαν ομαλά για εμάς και δεν είχαμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, πέραν από το λάθος στήσιμο που είχαμε στο πρώτο loop, όταν το αυτοκίνητο ήταν πολύ ψηλό και γλιστρούσε υπερβολικά. Είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε κανονικά στο Πρωτάθλημα Ελλάδος.
Γιάννης Αναγνωστάκος:
Ο αγώνας ήταν πολύ ωραίος, όπως και η Υπερειδική που συγκέντρωσε πολύ κόσμο. Για εμάς, "αποστολή εξετελέσθη". Σημειώσαμε δύο πολύ καλούς χρόνους, στην πρώτη Δίβρη και στη δεύτερη Γραμμένη και το χαρήκαμε πολύ. Η δική μου εμπλοκή στους αγώνες θα συνεχίσει να έχει τη μορφή που έχει ως τώρα, δηλαδή 1-2 αγώνες το χρόνο, καθαρά για τη διασκέδασή μου.
Θεόδωρος Τσάκαλος:
Ο αγώνας ήταν πολύ καλός και αξίζουν συγχαρητήρια στο Σωματείο, που έκανε πολύ καλή δουλειά. Για εμάς ο αγώνας κύλησε αρκετά καλά και είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα.
Κωνσταντίνος Αντωνίου:
Ο αγώνας ήταν καλός. Οι Ειδικές Διαδρομές ήταν γλιστερές και ειδικά η Γραμμένη, γλιστρούσε πάρα πολύ. Δοκιμάσαμε για πρώτη φορά ελαστικά DMACK και αλλάξαμε πολλές φορές τις πιέσεις μέχρι να βρούμε τις ιδανικές. Στόχος μας ήταν να τερματίσουμε χωρίς να ρισκάρουμε, καθώς ήταν ο αγώνας της πόλης μας και θέλαμε οπωσδήποτε να γυρίσουμε πίσω, αφού είχαμε συγκεντρώσει πληθώρα τοπικών χορηγών που θέλαμε να ευχαριστήσουμε!

Το 32ο Ράλλυ Φθιώτιδος "Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς" δε θα μπορούσε να αποτελέσει διοργάνωση τέτοιου εύρους, δίχως την στήριξη των χορηγών του.  Μεγάλος Χορηγός είναι το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χαλκιάς, το οποίο μάλιστα δίνει τον τίτλο του και στην ονομασία του αγώνα, ενώ ανάμεσα στους Χορηγούς συγκαταλέγονται ακόμη η Peugeot, η Motul και η Θερμοπετρόλ-Χατζητσοπάνης, με την τελευταία να έχει ιδιαίτερη θέση στην "καρδιά" του αγώνα, αφού στηρίζει διαχρονικά όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες του Σωματείου. Επειδή όμως πάνω από όλα τα προαναφερθέντα βρίσκεται η ασφάλεια πληρωμάτων και θεατών, οφείλουμε να τονίσουμε πως για την "ασφαλή παρακολούθηση" των πληρωμάτων κατά τη διάρκεια των Ειδικών Διαδρομών του αγώνα, την "ευθύνη" φέρει η "My-Track Real Time GPS Tracking Systems".
Κλείνοντας, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως για ακόμη μια χρονιά, η κοινωνία της Λαμίας και της Φθιώτιδας γενικότερα στηρίζουν εμπράκτως το Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, τη στιγμή που η υποστήριξη από την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ιδιαίτερα δυναμική, αφού τόσο η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος όσο και ο Δήμος Λαμιέων, το Επιμελητήριο Φθιώτιδος και όλοι οι Τοπικοί Φορείς διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη διοργάνωση του αγώνα, από τη σκοπιά  του Συν-Διοργανωτή.

Αποτελέσματα (Άσφαλτος)

Αποτελέσματα (Χώμα)

Last modified on Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 13:52