03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 12:41

8ο Rally Sprint Αιγίου: Νικητές οι Αυγερόπουλος-Γιαβάσης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 8ο ΠΥΡΓΟΣ CAFE-BAR RALLY SPRINT ΑΙΓΙΟΥ από την ΑΛΜΑ Αιγίου, το διήμερο 23-24 Ιουνίου 2018. Ένας διήμερος αγώνας, 2ος γύρος του Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος, όπου τερμάτισαν τα 21 από τα 28 πληρώματα που πήραν εκκίνηση.

Η Ειδική Διαδρομή ήταν η απαιτητική κατηφορική «Φτέρη» η οποία έγινε για πρώτη φορά στην ιστορία της, νυχτερινή. Οι αγωνιζόμενοι τερματίσαντες και μη, δήλωσαν γοητευμένοι από τον αγώνα όπου τα τρία περάσματα ήταν απολύτως χορταστικά και το διήμερο ήταν γεμάτο δράση και ένταση.

Τον απόλυτο χρόνο της ΕΔ σημείωσαν, οι αθλητές του ΑΟΠ Αυγερόπουλος – Γιαβάσης με Peugeot 106 S16, κατακτώντας την 1η θέση της Γενικής Κατάταξης, της F2 και της Κατηγορίας C5/A6. Οδήγησαν γρήγορα και σταθερά την νύχτα αποκτώντας ένα προβάδισμα 10 δευτερολέπτων, καθώς εμπιστεύθηκαν το αναβαθμισμένο τους αυτοκίνητο.

Στη δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης συναντάμε τους Κοπανάκη – Φαρμάκη με όπλο τους το Corsa C S1600. Κινήθηκαν γρήγορα στην νυχτερινή ΕΔ-Φτέρη πίσω από τον Αυγερόπουλο, επιτέθηκαν την Κυριακή στη ΕΔ-ΦΤΕΡΗ 2 σημειώνοντας ταχύτερο χρόνο, όμως δεν κατάφεραν να καλύψουν την διαφορά έως το τέλος του αγώνα. Παράλληλα όμως κατέκτησαν την πρώτη θέση στη C4/S1600 και την δεύτερη στην F2.

Στην τρίτη θέση της Γενικής και στην F2 το τοπικό γρήγορο πλήρωμα των Ροϊδόπουλου – Παπανδρέου, δεν μπόρεσαν να κινηθούν τόσο γρήγορα όσο θα ήθελαν το Σάββατο. Την Κυριακή στο πρώτο πέρασμα έκαναν την αντεπίθεσή τους, όμως η βροχή στα πρώτα χιλιόμετρα της ΕΔ-ΦΤΕΡΗ 3 τους στοίχισε σε χρόνο και δεν μάζεψαν τα χαμένα δευτερόλεπτα με το Peugeot 205 MAXI. Κατετάγησαν δεύτεροι στην Κατηγορία C4/E10.

Στην τέταρτη θέση Γενικής τερμάτισαν οι Κονδύλης – Τσολάκης, αθλητές της ΑΛΜΑ, που δείχνουν να εξοικειώνονται με το Peugeot 106 S16. Στην C5/A6 ήταν δεύτεροι και τέταρτοι και στην Κατάταξη της F2.

Οι Πλακουτσής – Παναγιωτακόπουλος με το Peugeot 206 RC GTi τερμάτισαν στην πέμπτη θέση της Γενικής κάνοντας έναν σταθερό αγώνα. Στην έκτη θέση Γενικής οι Κορνελάκης – Καραθανάσης έκαναν για ακόμη μία φορά έναν πολύ γρήγορο αγώνα καθώς το Peugeot 106 S16 ήταν άπιαστο στην Κατηγορία του C6/N2.

Μέγας χορηγός του φετινού αγώνα ήταν το ΠΥΡΓΟΣ Cafe-Bar στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο. Κύριοι υποστηρικτές του αγώνα ήταν η BKP Cars and Racing Team στο Ίλιον, το πρατήριο καυσίμων ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ στο Αίγιο και το ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΟΤΕΜ στην Αθήνα. Πάντα δίπλα μας επίσης ο Δήμος Αιγιαλείας και το ΝΠΔΔ του Δήμου Αιγιαλείας. Τους ευχαριστούμε για την στήριξή τους στην υλοποίηση του αγώνα μας.

Αποτελέσματα: Γενική

Αποτελέσματα: F2