04192024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2018 18:30

24o Ηπειρωτικό Rally: Νικητές οι Καμπύλης-Τσαούσογλου

Εκκινώντας το βράδυ του Σαββάτου 7/07 από την κεντρικη πλατεία των Ιωαννίνων, 42 πληρώματα ρίχτηκαν την επόμενη μέρα στη μάχη των Ειδικών Διαδρομών Δωδώνη και Κωστάνιανη, στο πλαίσιο του φετινού 24ου Ηπειρωτικού Ράλλυ, 4ου γύρου του Πανελλήνιο Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου και 2ου του Π.Π. Ράλλυ Ασφάλτου Ιστορικών αυτοκινήτων.

Μετά από έναν άκρως επιτυχημένο αγώνα, οι Πναγιώτης Καμπύλης και Μάριος Τσαούσογλου κέρδισαν με τον Skoda Fabia S2000, ενώ ένα μηχανικό πρόβλημα ανάγκασε τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας Γιώργο Αναπολιοτάκη και Θανάση Τσιούκα σε εγκατάλειψη - καθώς μια πυρκαγιά προκάλεσε εκτεταμένη ζημιά στο Seat Ibiza Kit Car του Κρητικού οδηγού.

Οι ταχύτατοι Γιάννης Πλάγος και Αλκιβιάδης Ρέντης ακολούθησαν στη δεύτερη θέση της γενικής με το Honda Civic Type R, κερδίζοντας την κατηγορία F2, ενώ οι τοπικοί Ευάγγελος Τσιούρης και Αριστοτέλης Παππάς κατέκτησαν μια εκπληκτική τρίτη θέση, μόλις 5 δευτ. Πίσω από τους Πλάγο-Ρέντη – κατακτώντας φυσικά και την κατηγορία C5.

H διοργανώτρια ΕΛΕΤΑ Sport εκφράζει τα ευχαριστήρια προς όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση του αγώνα - και συγκεκριμένα στην Περιφέρεια Ηπείρου, στο Δήμο Ιωαννιτών, στο Δήμο Δωδώνης, στις τοπικές αρχές Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και ΕΚΑΒ αλλά και σε όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν στην οργάνωση. Θέτοντας, παράλληλα, στόχο τη συνέχιση του θεσμού με ακόμα καλύτερο αγώνα για το 2019 - το επετειακό 25ο Ηπειρωτικό Rally.

Αποτελέσματα: Γενική κατάταξη

Αποτελέσματα: F2

Αποτελέσματα: Ιστορικά

[Φωτογραφίες: Photo Rally Press]