03282024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 11:43

Ράλλυ Ευβοϊκού 2018: Παράταση συμμετοχών


Εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας τις τελευταίες ημέρες, η προθεσμία Δηλώσεων Συμμετοχής στο Ράλλυ Ευβοϊκού παρατείνεται έως και τα μεσάνυκτα της Τρίτης 2 Οκτωβρίου 2018.

Οι αγωνιζόμενοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Ράλλυ Ευβοϊκού πρέπει να συμπληρώσουν τη Δήλωση Συμμετοχής στο Σύστημα Διαδικτυακής Διαχείρισης Aγώνων (ΣΔΔΑ) της ΟΜΑΕ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση e-omae-epa.gr.

Θέτοντας σε απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια των αγωνιζόμενων και των θεατών, η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής θα επανέλθει, μετά τον ενδελεχή έλεγχο των διαδρομών του αγώνα, με νέο Δελτίο Τύπου ώστε να ενημερώσει για αλλαγές που ενδεχομένως προκύψουν.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6944 531 231, στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και να ενημερώνονται από το site www.elladaracingclub.gr