04192024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 12:06

53ο Ράλλυ ΔΕΘ: Δύο στα δύο για την Anapoliotakis Rally Team

Επιστροφή στο bucket μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, με την ART - Anapoliotakis Rally Team να ταξιδεύει από τη Κρήτη στην Χαλκιδική προκειμένου να συμμετάσχει στο 53ο Rally ΔΕΘ, 2ο φετινό γύρο του Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου.

Στο αγωνιστικό μέρος, το πλήρωμα των Γιώργου Αναπολιοτάκη- Θανάση Τσιούκα, καθώς και το αγωνιστικό Ford Fiesta R5 της ομάδας, κινήθηκαν στους γνωστούς αγωνιστικούς ρυθμούς τους και κατάφεραν να σημειώσουν τον ταχύτερο χρόνο σε όλες τις ειδικές του αγώνα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κατακτήσουν τη δεύτερη νίκη τους για το φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα ράλλυ, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα και το repeat νικών στο ΔΕΘ (2019, 2020).

Το πλήρωμα ευχαριστεί θερμά τους μηχανικούς της ομάδας που προετοίμασαν, για ακόμα μια φορά, άριστα το αυτοκίνητο ώστε να έρθει μια ακόμα νίκη, προκειμένου να συνεχίσει να βρίσκεται επικεφαλής της βαθμολογίας του πανελληνίου πρωταθλήματος ράλλυ ασφάλτου.

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς της ομάδας, που βρίσκονται δίπλα μας σε κάθε αγώνα:

ANEK BlueStar Ferries
Big Choco - FreshSnack
Liqui Moly - Όμιλος Ντερτζη
SuperCretaGas Σταύρος Κουμουλας
Smartpart. gr
Δελησάββας Φανοποιία

Επόμενος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, το Ράλλυ Κρήτης στις 9 & 10 Οκτωβρίου όπου, εντός έδρας, θα χαρούμε Covid-19 επιτρέποντος, να αγωνιστούμε σε γεμάτες από κόσμο, ειδικές διαδρομές.

[Δελτίο Τύπου ART]