02012023Τετ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 11am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 15:47

Π.Π. Ράλλυ Ασφάλτου, Rd3: Η συνέχεια στην Κρήτη (10-11/10)

Στην Κρήτη θα δωθεί η συνέχεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου 2020. Ο Αθλητικός Όμιλος Κρήτης διοργανώνει το διήμερο 10 & 11 Οκτωβρίου, με επίκεντρο την πόλη του Ηρακλείου, το 42ο ΗΚ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης.

Ο αγώνας αποτελεί τον τρίτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου και περιλαμβάνει 2 ειδικές διαδρομές επαναλαμβανόμενες 3 φορές, συνολικής απόστασης 61.20 χιλιομέτρων.

Η προσπάθεια του Α.Ο.Κρήτης γίνεται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης - Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και την ΔΟΠΑΦΜΑΗ - Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου. Πολύ σημαντική βοήθεια προσφέρουν οι Δήμοι Χερσονήσου και Μινώα Πεδιάδος.

Επίσης ο ΑΟΚρήτης συνεργάζεται στενά με τη Ελληνική Αστυνομία ,το τμήμα Τροχαίας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, ώστε να παραχθούν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ασφαλείας και ιατρικής περίθαλψης στην διοργάνωση του Ράλλυ.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου από τις 13:00 έως τις 16:00, θα πραγματοποιηθεί διοικητικός και τεχνικός έλεγχος στις εγκαταστάσεις του Μεγάλου μας χορηγού ΗΚ ΑΕΒΕ επί της οδού Μιλτιάδη Καράτζη (πρώην Μαυσώλου).

Η Εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί το πρωί της Κυριακής 11 Οκτωβρίου στις 10:00 από τον χώρο του Service Park και στη συνέχεια οι αγωνιζόμενοι με τα αυτοκίνητα θα κινηθούν προς τις Ειδικές Διαδρομές του Αγώνα, “Ποταμιές-Ασκοί” και “Καστέλλι-Καλό Χωριό”.

Το 42ο ΗΚ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης θα ολοκληρωθεί το απόγευμα στις 15:32 της ίδιας μέρας, με τα αγωνιστικά να τερματίζουν στο χώρο του Service Park (εντός πρώην Αμερικάνικης Βάσης).

Το κέντρο του αγώνα και το Service Park θα βρίσκονται καθ’ όλη τη διάρκεια στον κεντρικό δρόμο μπροστά από το πρώην δημαρχείο Γουβών (εντός πρώην Αμερικάνικης Βάσης).

Η γραμματεία του αγώνα θα βρίσκεται εντός του πρώην δημαρχείου στον ίδιο χώρο.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων-ΣΔΔΑ (www.e-omae-epa.gr) από την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου και ώρα 24:00

Λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες που υπάρχουν για όλους αυτή τη περίοδο, ο Α.Ο.Κρήτης θέλοντας να στηρίξει τα πληρώματα που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο 42ο ΗΚ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης έχει εξασφαλίσει τις παρακάτω παροχές:

• Για όλα τα πληρώματα του ΑΟΚρήτης:
50€ έκπτωση στο παράβολο συμμετοχής

• Για όλα τα πληρώματα εκτός Ηρακλείου:
Δύο (2) Δίκλινα δωμάτια ανά συμετοχή (πλήρωμα, μηχανικούς) για μια (1) Δωρεάν διανυκτέρευση το βράδυ του Σαββατου 10 Οκτωβρίου

• Για ολα τα πληρώματα εκτός Κρήτης:

1. Δύο (2) Δίκλινα δωμάτια ανά συμετοχή (πλήρωμα, μηχανικούς) για δύο (2) Δωρεάν διανυκτερεύσεις Παρασκευή και Σάββατο
2. Δωρεάν μεταφορά του αγωνιστικού
3. 40% έκπτωση στα υπόλοιπα ακτοπλοϊκα (κλούβα, ΙΧ, καμπίνα ή κατάστρωμα)

Το 42ο ΗΚ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης, θα διεξαχθεί με βάση τις τρέχουσες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τη διεξαγωγή αγωνιστικών δραστηριοτήτων, καθώς και με βάση Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε). Όπως προβλέπεται από τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που ισχύουν αυτή τη στιγμή, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία θεατών.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την γραμματεία του αγώνα:
• στο email του ΑΟΚρήτης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
• στο τηλέφωνο: 6976897007, Ρένα Λαουμτζή

Στην σελίδα και στο group του Α.Ο.Κρήτης στο Facebook ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις και πληροφορίες για το 42ο ΗΚ ΑΕΒΕ Ραλλυ Κρήτης: https://www.facebook.com/groups/aokritis/ 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ Κανονισμός

ΩΡΑΡΙΟ Αγώνα

ΧΑΡΤΗΣ Αγώνα