07152024Δευ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 23:23

Το 7ο Athens Rally Sprint «Αγ. Μερκούριος» υποδέχεται 50 πληρώματα

Ο θρυλικός Αγ. Μερκούριος είναι έτοιμος να υποδεχθεί τα 50 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή στο 7ο Athens Rally Sprint, και παρ' όλες τις πληγές του από την πυρκαγιά του καλοκαιριού να χαρίσει συγκινήσεις σε αγωνιζόμενους και θεατές.

Στην μάχη της κορυφής, πέραν των δύο Skoda Fabia S2000 των Καμπύλη-Σταμέλου και των Ι. και Α. Νομικού, οι Παραδείσης-Ποιμενίδης και Ποτουρίδης-Πατρικούσης με Evo IX και Impreza 555 της ομάδας Ν θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στους δικίνητους, τα βλέμματα στρέφονται στα κλάσης R3 Civic Type R των Ζακχαίου-Φράγκου και Clio των Παντελάκη-Βίγκου, αλλά οι Πλακουτσής-Παπακώστα (206 GT) και Καπράλος-Καραθανάσης είναι εξίσου ικανοί για τη νίκη στα 2 λίτρα.

Στις μικρότερες κλάσεις του αγώνα υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι συνδυασμοί που θα χαρίσουν θέαμα, οπότε το εντυπωσιακό Saxo των “Filon”-Γονάκη αλλά και οι Αμαξόπουλος-Μωραϊτη με το 106 Ν/2 θα συναντήσουν την αντίσταση των υπόλοιπων πληρωμάτων στις πολυπληθείς C4,C5 και C6.

Για άλλη μια φορά τα ιστορικά αυτοκίνητα θα δώσουν το δικό τους χρώμα στον Μερκούρη. Δύο τετρακίνητα Sierra Cosworth των Σταφυλοπάτη-Χατζηρήγα αλλά και των Rocco-Isailovic θα μας ταξιδέψουν στο χρόνο, παρέα με άλλα 8 πληρώματα με αυτοκίνητα των οποίων η πίσω κίνηση θα φροντίσει για το θέαμα στο αθηναϊκό βουνό που θα γεμίσει από τους ήχους και την ζωντάνια του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Φετινή καινοτομία, το BEBIDAS 360 POWER SPOT όπου ο Σωτήρης Σκαλτσάς μαζί με μια ομάδα παλαιών Πρωταθλητών Ράλι θα κρίνει τα καλύτερα περάσματα. Σας περιμένουμε!

Tα πληρώματα θα περάσουν 3 φορές από την ειδική διαδρομή. Η αναλυτική λίστα των συμμετοχών και το road book του αγώνα βρίσκονται στο site του ΑΣΣΟΑΑ.

Γραφείο Τύπου ΑΣΣΟΑΑ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ